5 millió 355 ezer forint bevétel 0 forint marketing kiadás mellett. Hogyan? NEM SEO! Ez stratégia eredménye

Szeretnénk bemutatni a Minneren több olyan üzleti stratégiát is, amiről hazai piaci szereplők nemigen beszélnek. Ennek egyik oka egyébként, hogy még ha ismerik is, nincs adatuk ami alátámasztaná a működését, a másik oka pedig, hogy pont emiatt nem is tudják mi az igazi esszencia a stratégiában. A cikk két dologban fog segíteni téged: az egyik a marketing készségeid, szemléletmódod fog fejlődni, továbbá az üzleti döntéshozás képességedet fogjuk edzeni a tartalomban.

Tudom, a haszon is érdekel. Azért írtam árbevételt mert magad is így tudsz majd jobban kalkulálni. A költségei, árrése mindenkinek más. Szakemberként írom ezt a cikket, nem egy újságíróként, így engedd meg, hogy árbevételt jogosan használjam itt. Felcsigáztalak, hogy nem SEO? Vagy nem ajánlás? Sőt nem is valami viral videó hack? Nos egy olyan módszert mutatok be, amit itthon nagyon kevesen mernek használni. Ehhez merésznek is kell lenni, és stratégiában is tudni kell gondolkodni. Vágjunk bele!

Ezt a cikket már a bevezető után csak a Minner Előny előfizetők olvashatják. Most nincs ilyen bevezető ingyenes rész. A cikkben leírt módszert könnyen tudod másolni is, de ha nem is tudod most azonnal alkalmazni a cégedben, akkor az üzleti szemléleted nő fel egy olyan szintre, hogy már holnap máshogy tervezed a marketingedet, vagy az üzleti stratégiádat.

Ez itt egy cikk, de az előfizetésben még rengeteg ehhez hasonló gyakorlatias cikkel, üzleti útmutatóval, esettanulmányokkal találkozhatsz!

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Hasonló cikket keresek még!

Fotó: Canva

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek