Dizájn szemüveg 3D nyomtatóval

Nem kellett sokat várni arra, hogy egy kézzel fogható területre, a szemüvegkészítésbe (optikusokhoz) is betörjön a 3D nyomtatás. Sokan próbálkoztak már jobbnál jobb keretek nyomtatásával. Ezt ma már bármelyik nyomtatóval megtudjuk csinálni, sőt már nem csak műanyagot használhatunk fel.

Az Oak & Dust vállalat a 3D nyomtatást segítségül hívva teljesen rászabja a szemüveget a vásárlóra. Az illető orrát bescannelik, majd ezután a tervező szoftverben alakítják ki a végső formát, ugyanígy rászabva például a fülre is. Így bárki kényelmesen tudja viselni majd a szemüvegét.

 

[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

Forrás: 3ders

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!