Donald Trump telefonszámát nyilvánosságra hozták, ő kihasználta

Donald Trump néhány hete direkt megosztotta ellenfele telefonszámát, Lindsay Graham dél-karolinai szenátorét. Ezen mindenki felháborodott, majd ezután a Gawker nyilvánosságra hozta Donald Trump telefonszámát. 917-756-8000 ezen lehet elérni a most már elnökjelöltségért is küzdő ingatlanmogult. Trump nem kispályás játékos, és bekapcsolta a kampányába a Gawker által közölt telefonszámát.

A hangpostáján keresztül kampányol tovább

Fotó: Donald Trump/Facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!