Ebből szerzi következő milliárdjait Soros György

Soros György Fotó: Harald Dettenborn, München Security Conference

A piacra jó rálátást nyújthat, ha megnézzük, a nagyobb befektetők miben tartják a pénzüket.
Soros György neve hallatán a legtöbb befektető kíváncsivá válik, hiszen egymaga nagy vagyont halmozott fel és nagyon is szeretik a befektetők. A sikerhez azonban szükség van a jó döntésre. A magyar pénzpiaci megoszlás a befektetők körében 85%-15% arányában oszlik meg. Melyik tábor jár jobban?

A 85% -ba tartoznak a pénzpiaci befektetések, ami általában veszteséget okoz a magyar lakosságnak, mivel az emberek nem számolnak utána, mennyi költséget és milyen adózási szabályokat rejtenek az egyes pénzügyi termékek.

Szerencsére beleláthatunk miben is tartják a pénzüket a nagy guruk.
Sorosnál a legérdekesebb és legeredményesebb hatás az egyedi portfólió kialakításával jött létre, aminek köszönhetően a rossz hírek hatásait is ki tudja ülni. Sok rosszabb hír jött már a táplálék kiegészítőt gyártó Herbaliferól, és ő mégis tartja a részvényeket, ez egy jó jel lehet a befektetők felé. (Sokan hallgatnak Sorosra, és figyelik minden mozzanatát.)

Látható, hogy a portfóliója vegyes, így kötvény, részvény és opció is megtalálható a befektetései között. A gyógyszergyártó Teva mellett jó ideje kitart, amit nem bánhatott meg, mivel több mint 25%-ot emelkedett az elmúlt egy évben. Soros az egészségügyi szektorba előszeretettel fektet.

A top 10 (legnagyobb rész a portfóliójában) befektetést mutatjuk meg Soros György befektetésében:
1. Teva Pharmaceutical Ltd – Részvény
2. Tibco Software – Kötvény
3. SPDR Sp500 ETF Trust – PUT opció
4. Herbalife – Részvény
5. EQT Corp – Részvény
6. Roci Corp – Kötvény
7. Hologic Inc Frnt 2000%12/1 – Kötvény
8. Halliburton Company – Részvény
9. Adecoagro SA – Részvény
10. Liberty Global Plc – Részvény (Forrás: Gurufocus)

A vagyonos emberek elmondása szerint (lásd Soros György) a rétegelt portfóliókat kell előtérbe helyezni.

Most már nem kellenek hozzá milliárdok, kis tőkével is el lehet érni azt, amit a nagyok.

Küldje el adatait, és tudja meg a többi nagy befektető mibe fektet!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[sam id=”24″ codes=”true”]

Fotó: Harald Dettenborn, München Security Conference

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!