Egy jó ötlettel segíti az álláskeresőket a Jobinfo

A Jobinfo elindított egy új szolgáltatást, ahol a Facebookra teszik fel a legfrissebb állásajánlatokat külön-külön kategóriákra szedve. 24 fő kategóriában láthatóak az állások, ezeknek mind külön oldala van Facebookon. Ez azért is fontos, mert nagyon sokszor a gyorsaság egy állásajánlatnál is fontos, illetve folyamatosan így figyelemmel kísérhetőek a legfrissebb, legfontosabb állások. Ezután meg is fog jelenni a facebook üzenőfalunkon, persze csak akkor, ha lájkoltuk az adott kategóriát. Egy szoftver választja ki, melyik állás lehet az, ami komoly érdeklődést válthat ki, így nem lesz telepakolva az üzenőfalunk több 1000 állásajánlattal, naponta kb 3-5 frissítés történik adott kategórián belül.

Ide kattintva éred el az összes kategóriát. Lájkold amit figyelni szeretnél, és ezután már figyelheted is az állásokat: www.jobinfo.hu/facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!