Egy videókészítő, amivel profi instant videókat tudsz készíteni

Még év elején leteszteltem a lehető legtöbb videókészítőt, videóvágó programot. Olyat kerestem, amivel rövid idő alatt tudok minőségi videókat gyártani, főleg közösségi oldalakra szóló kampányokhoz. Tehát rövid videók készítésére kerestem megoldást. Aminek nagyon örültem, hogy a piacon rengeteg olyan megoldás van, hogy egyből hozzáférsz több tízezer stock videóhoz is, vagyis előre legyártott videósnittekhez. Tudod ez olyan, mint a képszerkesztés, hiába ott a Photoshop, mégis szeretjük az olyan instant megoldásokat, mint a Canva. Nos, megtaláltam a legoptimálisabb megoldást, vagyis a videókészítés Canva.com-ját.

Ez a Wave Animatron – az online videó készítő

Már lehet, hogy láttál is biztosan ezekhez hasonló videókat, amiket a Wave Animatronnal készítettem. Most éppen a Cégkirakó (Találjunk ki együtt egy vállalkozást) projektemhez készítettem többféle méretben is rövid promó videókat (FB poszt, FB cover, Instagram feed poszt, Instagram Stories). A videót itt látod, a cikkben meg is mutatom, milyen egyszerűen el tudtam készíteni. Több százezer forintnyi hirdetési összeget spóroltam az utóbbi időben, hogy ilyen videókat készítek, vagyis megfordítom, sokkal hatékonyabbak a kampányaim, mióta videókat is használok. Videó alatt folytatom!

Mit tud ez a videószerkesztő, és mennyibe kerül?

Kezdjük az árral, mert az érdekel úgyis a legjobban. Ingyen ki lehet próbálni, annyi benne a hátrány, hogy ráteszi a vízjeles logójukat az ingyenes verzióban. Arra viszont jó, hogy kipróbáld a kezelőfelületet. Havi díja egy átlagos vállalkozásnak 59 dollár (ha előre egy évet kifizetsz akkor havi 39 dollár). Mit kapsz ezért az árért?

 • 500 000 ingyenes videósnitthez férsz hozzá, amit be tudsz illeszteni a videóidba – Ezt imádom a legjobban, tudsz keresni, és egyből beteszi. Ezek között tudsz szűrni, hogy csak az ingyenes videók között keressen. Ha fizetős videót szeretnél betenni, azt is egy kattintással meg tudod tenni. A rendszeren belül átlagosan 20 dollárba kerül egy ilyen videósnitt, ez máris 200 millióra növeli a választható videók/képek számát.
 • Ingyenes képek – Az előző számban az ingyenes képek szinte elegek ahhoz, hogy felhasználd őket. Tudod, a képet beteszed és olyan effekteket tesz rá, hogy közelít rá, vagy távolít úgy, hogy picit mozgóhatást kelt. Szintén fizetős képekhez is ad hozzáférést.
 • 30 különböző előre beállított méretből tudsz választani – Ez máris megkönnyíti a munkánkat. Én elkészítem először 16:9-esbe, majd azt tovább tudom módosítani másik méretarányra. 
 • Online szerkesztő – így nem a te géped erőforrását használja, ami például renderelésnél (elkészíti a videót, “ráégeti a feliratokat…”) nagy előnye
  • Tudod szerkeszteni, hogy mennyi videósnitt szerepeljen benne és az milyen hosszú legyen és milyen legyen a mérete (képarány)
  • Szövegeket tudsz ráhelyezni (szerencsére korlátozza, hogy mennyi szöveget tudsz ráhelyezni egy snittre és azokat hová, ha ez nem lenne teletenném szöveggel 🙂 )
  • Minden elemet tudsz animálni, illetve az egyes videósnittek között is az átmenetet be tudod állítani
 • Sablonok – Előre elkészített sablonok közül tudsz választani, amiket már könnyű személyre szabni.
 • Tárolni tudod a fájlokat, elkészült videókat náluk, így később is eléred.
 • Minden egy helyen van – ahogy fent is írtam, a rövid snitt videókat náluk be tudod szerezni, ami így megkönnyíti a munkád.
 • Kedvencek – ez a másik, ami kedvenc funkcióm. Miközben keresgélsz, le tudod menteni a Kedvencek menüpontba azokat a videókat (kis csillag), amiket később még használni tudsz. Mennyi időt spóroltak ezzel nekem!
 • Zene hozzáadása – Van egy nagy adatbázisuk ingyenes zenékből, amiket egy gombnyomással a videó alá tudsz tenni és szerkeszteni, hogy melyik része legyen benne.

Annyi videót legyártottam az utóbbi időben, hogy rájöttem, ők pont beleillenek a Minner profiljába, mint partner, szponzor, mert úgy tudom őket ajánlani, hogy már több hónapja aktívan használom. Használjuk együtt! Próbáld ki az ingyenes verziót, vagy vedd igénybe a 10%-os kedvezményt a regisztrációkor! Kattints ide! Ha beregisztrál, akkor még van egy ajánlatom hozzá:

*Videómarketing oktatás – 50% kedvezmény 7950 Ft 15 900 Ft helyett

Regisztrálj be ezen a linken keresztül a Wave Animatron videó készítő oldalra, amit ingyen ki tudsz próbálni! Nem feltétel, hogy fizetős szolgáltatásukat használd. Tehát, aki csak beregisztrál oda 50% kedvezménnyel meg tudja venni a videómarketing oktatást. Az első 100 vásárló élhet az akcióval.

Mi legyen a videódon? – oktatás

A MinnerAkadémia Videómarketing online képzésében megtanulod azt, hogy milyen videókat készíts, mi legyen benne.

Miben segít az oktatás?

 • Megtanít arra, hogy mi legyen a videóidban. Ez a legnehezebb kérdés, amikor nekiállsz a videómarketingnek.
 • Segítek abban, hogy a videómarketinget hogyan építsd be a kampányaidba.
 • Ötleteket, tippeket kapsz.
 • Egy példán keresztül megmutatom a videókészítést, az ötleteléstől egészen a megvalósításig.

Kinek ajánlom?

Szeretnéd, hogy még hatékonyabbak legyenek a kampányaid? Szeretnéd olcsóbban, költséghatékonyan elérni a vevőidet?
Szeretnél olyan reklámokat készíteni, aminek segítségével sokkal könnyebben meggyőzöd az embereket? Sőt még jobban át tudod adni azt, hogy milyen jó a te terméked? Szerezd be ezt az oktatást még ma! 

Ezt is ezzel készítettem. Ezek a videók a Facebookon 10 000-nél is több emberhez jutottak el. Imádják az emberek a rövid videókat (10-50 másodperceseket főleg).

Fotó: 6689062/Pixabay

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!