KezdőlapGazdaság és üzletEgy videókészítő, amivel profi instant videókat tudsz készíteni

Egy videókészítő, amivel profi instant videókat tudsz készíteni

-

Még év elején leteszteltem a lehető legtöbb videókészítőt, videóvágó programot. Olyat kerestem, amivel rövid idő alatt tudok minőségi videókat gyártani, főleg közösségi oldalakra szóló kampányokhoz. Tehát rövid videók készítésére kerestem megoldást. Aminek nagyon örültem, hogy a piacon rengeteg olyan megoldás van, hogy egyből hozzáférsz több tízezer stock videóhoz is, vagyis előre legyártott videósnittekhez. Tudod ez olyan, mint a képszerkesztés, hiába ott a Photoshop, mégis szeretjük az olyan instant megoldásokat, mint a Canva. Nos, megtaláltam a legoptimálisabb megoldást, vagyis a videókészítés Canva.com-ját.

Ez a Wave Animatron – az online videó készítő

Már lehet, hogy láttál is biztosan ezekhez hasonló videókat, amiket a Wave Animatronnal készítettem. Most éppen a Cégkirakó (Találjunk ki együtt egy vállalkozást) projektemhez készítettem többféle méretben is rövid promó videókat (FB poszt, FB cover, Instagram feed poszt, Instagram Stories). A videót itt látod, a cikkben meg is mutatom, milyen egyszerűen el tudtam készíteni. Több százezer forintnyi hirdetési összeget spóroltam az utóbbi időben, hogy ilyen videókat készítek, vagyis megfordítom, sokkal hatékonyabbak a kampányaim, mióta videókat is használok. Videó alatt folytatom!

Mit tud ez a videószerkesztő, és mennyibe kerül?

Kezdjük az árral, mert az érdekel úgyis a legjobban. Ingyen ki lehet próbálni, annyi benne a hátrány, hogy ráteszi a vízjeles logójukat az ingyenes verzióban. Arra viszont jó, hogy kipróbáld a kezelőfelületet. Havi díja egy átlagos vállalkozásnak 59 dollár (ha előre egy évet kifizetsz akkor havi 39 dollár). Mit kapsz ezért az árért?

 • 500 000 ingyenes videósnitthez férsz hozzá, amit be tudsz illeszteni a videóidba – Ezt imádom a legjobban, tudsz keresni, és egyből beteszi. Ezek között tudsz szűrni, hogy csak az ingyenes videók között keressen. Ha fizetős videót szeretnél betenni, azt is egy kattintással meg tudod tenni. A rendszeren belül átlagosan 20 dollárba kerül egy ilyen videósnitt, ez máris 200 millióra növeli a választható videók/képek számát.
 • Ingyenes képek – Az előző számban az ingyenes képek szinte elegek ahhoz, hogy felhasználd őket. Tudod, a képet beteszed és olyan effekteket tesz rá, hogy közelít rá, vagy távolít úgy, hogy picit mozgóhatást kelt. Szintén fizetős képekhez is ad hozzáférést.
 • 30 különböző előre beállított méretből tudsz választani – Ez máris megkönnyíti a munkánkat. Én elkészítem először 16:9-esbe, majd azt tovább tudom módosítani másik méretarányra. 
 • Online szerkesztő – így nem a te géped erőforrását használja, ami például renderelésnél (elkészíti a videót, “ráégeti a feliratokat…”) nagy előnye
  • Tudod szerkeszteni, hogy mennyi videósnitt szerepeljen benne és az milyen hosszú legyen és milyen legyen a mérete (képarány)
  • Szövegeket tudsz ráhelyezni (szerencsére korlátozza, hogy mennyi szöveget tudsz ráhelyezni egy snittre és azokat hová, ha ez nem lenne teletenném szöveggel 🙂 )
  • Minden elemet tudsz animálni, illetve az egyes videósnittek között is az átmenetet be tudod állítani
 • Sablonok – Előre elkészített sablonok közül tudsz választani, amiket már könnyű személyre szabni.
 • Tárolni tudod a fájlokat, elkészült videókat náluk, így később is eléred.
 • Minden egy helyen van – ahogy fent is írtam, a rövid snitt videókat náluk be tudod szerezni, ami így megkönnyíti a munkád.
 • Kedvencek – ez a másik, ami kedvenc funkcióm. Miközben keresgélsz, le tudod menteni a Kedvencek menüpontba azokat a videókat (kis csillag), amiket később még használni tudsz. Mennyi időt spóroltak ezzel nekem!
 • Zene hozzáadása – Van egy nagy adatbázisuk ingyenes zenékből, amiket egy gombnyomással a videó alá tudsz tenni és szerkeszteni, hogy melyik része legyen benne.

Annyi videót legyártottam az utóbbi időben, hogy rájöttem, ők pont beleillenek a Minner profiljába, mint partner, szponzor, mert úgy tudom őket ajánlani, hogy már több hónapja aktívan használom. Használjuk együtt! Próbáld ki az ingyenes verziót, vagy vedd igénybe a 10%-os kedvezményt a regisztrációkor! Kattints ide! Ha beregisztrál, akkor még van egy ajánlatom hozzá:

*Videómarketing oktatás – 50% kedvezmény 7950 Ft 15 900 Ft helyett

Regisztrálj be ezen a linken keresztül a Wave Animatron videó készítő oldalra, amit ingyen ki tudsz próbálni! Nem feltétel, hogy fizetős szolgáltatásukat használd. Tehát, aki csak beregisztrál oda 50% kedvezménnyel meg tudja venni a videómarketing oktatást. Az első 100 vásárló élhet az akcióval.

Mi legyen a videódon? – oktatás

A MinnerAkadémia Videómarketing online képzésében megtanulod azt, hogy milyen videókat készíts, mi legyen benne.

Miben segít az oktatás?

 • Megtanít arra, hogy mi legyen a videóidban. Ez a legnehezebb kérdés, amikor nekiállsz a videómarketingnek.
 • Segítek abban, hogy a videómarketinget hogyan építsd be a kampányaidba.
 • Ötleteket, tippeket kapsz.
 • Egy példán keresztül megmutatom a videókészítést, az ötleteléstől egészen a megvalósításig.

Kinek ajánlom?

Szeretnéd, hogy még hatékonyabbak legyenek a kampányaid? Szeretnéd olcsóbban, költséghatékonyan elérni a vevőidet?
Szeretnél olyan reklámokat készíteni, aminek segítségével sokkal könnyebben meggyőzöd az embereket? Sőt még jobban át tudod adni azt, hogy milyen jó a te terméked? Szerezd be ezt az oktatást még ma! 

Ezt is ezzel készítettem. Ezek a videók a Facebookon 10 000-nél is több emberhez jutottak el. Imádják az emberek a rövid videókat (10-50 másodperceseket főleg).

Fotó: 6689062/Pixabay

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek