Elektromos füves cigi. El tudod képzelni?

Egy holland cég fejlesztette ki az elektromos füves cigit, E-Njoint-nak nevezték el.  Az elektromos füves cigibe persze nem hogy nikotin, de még THC sincs. Valami mégis van benne, mivel a cég un. canabis folyadékként emleget egy olyan anyagot, amit bele lehet tölteni. Már többen is kipróbálták, és sokan rákaptak és buli helyeken is már veszik. A másik dolog, hogy elvileg legális, mivel nem tartalmaz THC-t (Hollandiában amúgy is kis mennyiségben legális a fű), de Európában ez a cigi is legális elvileg.

A gyártást kiszervezték Kínába, ahol már 10 ezer db-ot gyártanak naponta az E-Njoint-ból.
Itt van két videó, mind a kettőt érdemes megnézni.

Forrás: Ibtimes

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!