KezdőlapGazdaság és üzletElektromos füves cigi. El tudod képzelni?

Elektromos füves cigi. El tudod képzelni?

-

Egy holland cég fejlesztette ki az elektromos füves cigit, E-Njoint-nak nevezték el.  Az elektromos füves cigibe persze nem hogy nikotin, de még THC sincs. Valami mégis van benne, mivel a cég un. canabis folyadékként emleget egy olyan anyagot, amit bele lehet tölteni. Már többen is kipróbálták, és sokan rákaptak és buli helyeken is már veszik. A másik dolog, hogy elvileg legális, mivel nem tartalmaz THC-t (Hollandiában amúgy is kis mennyiségben legális a fű), de Európában ez a cigi is legális elvileg.

A gyártást kiszervezték Kínába, ahol már 10 ezer db-ot gyártanak naponta az E-Njoint-ból.
Itt van két videó, mind a kettőt érdemes megnézni.

Forrás: Ibtimes

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek