Élőben tanulhatsz az igazi Wall Street farkasától

Ahogy a film végén is megtudhattátok Jordan Belfort jelenleg értékesítőket oktat, előadásokat tart. Ha belegondoltok két legyet ütött egycsapásra, mivel a film jogdíjaiért sokat kapott, plusz még extra reklám is neki. Azóta biztosan többen érdeklődnek az előadásai iránt. Persze itt nem a csalást oktatja, hanem értékesítést, eladást.

Most néztem a weboldalát, nem is olyan régen még Ausztráliában turnézott, most pedig Amerikában . Már alig lehet jegyet venni az előadásaira, szinte már csak a több száz ezres jegyek elérhetőek, az olcsóbbakat elkapkodják. Volt olyan törekvés, hogy hazánkba is látogat, úgy tudom tárgyalások folynak még róla. Az biztos, hogy lesz olyan európai helyszín, amit a magyar érdeklődők is könnyen megközelíthetnek majd.

Ide kattintva elérhető a céges facebook lapja. Érdemes végig belenézni. Itt látható is, hogy mindig teltházasak az előadásai.

 

Ez a videó például Pekingben készült, az ottani előadásán.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!