Erre költheted a lakástakarékodat! (ábra, infografika)

Sok ember fejében nem tiszta teljesen, mire is lehet költeni a lakástakarék számlán gyűjtött, majd realizált pénzünket. A szöveg után található ábrán felsoroltakra mind-mind felhasználható. 30% mégis 30%, így tehát érdemes egy kis időt szánni erre. Nem tudod mi az a lakástakarék? Kattints ide, és olvasd el!

Mire költhetem a lakástakarékomat? Forrás: onlinetakarek.hu, Erste Lakástakarék
Mire költhetem a lakástakarékomat? Forrás: onlinetakarek.hu, Erste Lakástakarék

Felkeltette az érdeklődésedet? Nézz rá az onlinetakarek.blog.hu-ra, lakásfelújítási, és lakásdekorációs tippeket is olvashatsz.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!