Eurojackpot, a héten biztosan sokan kipróbálják

Múlt hét szombat óta hazánkban is kapható az Eurojackpot. Már régóta várják a fanatikusabb szerencsejátékosok. Rá is fér egy kis lendület a lottós játékokra a Szerencsejáték Zrt. termékei között, mivel az utóbbi időben inkább a sorsjegyek forgalma nőtt meg.

Az Eurojackpot hasonló mint a puttó, két mező van, csak itt az első A oszlopban 50 szám közül kell 5 számot bejelölni, míg a B mezőn 10 számból 2 őt kell.

A nyerési esély 1:26,39, ami alacsonyabb jóval, mint az ötöslottón (utóbbinál 1:43-hoz az esélyünk).
Jelenleg a szelvény ára 660 Ft, ami az euró árfolyamtól függ, tehát ha nagyobb változás következik be, akkor vagy drágább lesz a szelvény, vagy olcsóbb.

Itt már nagyobb pénzekről beszélünk persze, a legalacsonyabb várható főnyeremény 10 millió euró, ami 3,1 milliárd forintnak felel meg. Persze ez után még adózni is kell, mivel a nyeremény bruttó összeg. A hazánkban feladott szelvényt, csak itt Magyarországon lehet beváltani, és magyar bankszámlára érkezik meg.

Egy jó kis videó a játékról:

Forrás: szerencsejáték zrt, presseportal.de

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!