Ez az én hajfestékes történetem

Nálunk az irodában férfiuralom van, így nagy gonddal kezdtünk neki ennek a nőknek szóló cikknek. Kimentünk terepre. Férfi szemmel a szín az szín, árnyalatot maximum, ha kocsikról van szó akkor veszünk észre. Igaz a nőknél eleve több szín létezik. Beszélgettünk a Hair2You tulajdonosával és számunkra meglepő infókat kaptunk. A hölgy elmondta, hogy a bolti hajfesték más, mint amit a fodrászatokban használnak. Ezt könnyen megemésztettük, mert mi is tudnánk ilyen új infót mondani mondjuk pénzügyekből egy nem szakavatottnak.

Rátértünk, hogy mit tud az ő hajfestékük. És mutatott pár mimtát, a fodrász nagy lelkesedéssel oktatott minket 🙂

És akkor egy plusz infó megragdt bennünk a sok közül. Ha rossz minőségű hajfestéket veszünk, akkor akár egészségügyi problémákat is okozhat! Roncsolja a hajat, sőt a fejbőrön keresztül méreganyagokat juttat a szervezetünkbe, allergiás reakciót okozhat. Itt jött az a pillanat, hogy “huhh ez ilyen kockázatos”? Aztán a hölgy megnyugtatott minket, hogy példul más termékeknél is előfordul ha jobban belegondolunk. Oké, ebben igaza van, mondjuk ha párhuzamot húzunk, benzinből se mindegy mit eszik a kicsike (ha már az elején kocsira asszociáltunk).

A legfontosabb infót ezután kaptuk, vitamint is juttat a hajba, és helyre hozza a roncsolt hajrészeket. A természetes összetevőknek köszönhetően a többi termékhez képest javítja a haj minőségét. Na ez már valami! És ekkor gondoltuk, leírjuk a tapasztalatainkat és kész a cikk, picit férfi módra, röviden, velősen. Az fix, hogy az ott lévő fodrászok értik a dolgukat, és nem mellesleg a szépségszalon dizájnja is magával ragadja az embert.

Szerintem próbáld ki a hajfestéküket, mert most ajándékba adják a hajvágáshoz, tehát még fizetned se kell érte.
Ha itt megadod az elérhetőségedet a Hair2you munkatársai felveszik veled a kapcsolatot:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

A Hair2You szépségszalon Budapesten 5. kerület Királyi Pál utca 6. szám alatt található.

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek