KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalomEz az én hajfestékes történetem

Ez az én hajfestékes történetem

-

Nálunk az irodában férfiuralom van, így nagy gonddal kezdtünk neki ennek a nőknek szóló cikknek. Kimentünk terepre. Férfi szemmel a szín az szín, árnyalatot maximum, ha kocsikról van szó akkor veszünk észre. Igaz a nőknél eleve több szín létezik. Beszélgettünk a Hair2You tulajdonosával és számunkra meglepő infókat kaptunk. A hölgy elmondta, hogy a bolti hajfesték más, mint amit a fodrászatokban használnak. Ezt könnyen megemésztettük, mert mi is tudnánk ilyen új infót mondani mondjuk pénzügyekből egy nem szakavatottnak.

Rátértünk, hogy mit tud az ő hajfestékük. És mutatott pár mimtát, a fodrász nagy lelkesedéssel oktatott minket 🙂

És akkor egy plusz infó megragdt bennünk a sok közül. Ha rossz minőségű hajfestéket veszünk, akkor akár egészségügyi problémákat is okozhat! Roncsolja a hajat, sőt a fejbőrön keresztül méreganyagokat juttat a szervezetünkbe, allergiás reakciót okozhat. Itt jött az a pillanat, hogy “huhh ez ilyen kockázatos”? Aztán a hölgy megnyugtatott minket, hogy példul más termékeknél is előfordul ha jobban belegondolunk. Oké, ebben igaza van, mondjuk ha párhuzamot húzunk, benzinből se mindegy mit eszik a kicsike (ha már az elején kocsira asszociáltunk).

A legfontosabb infót ezután kaptuk, vitamint is juttat a hajba, és helyre hozza a roncsolt hajrészeket. A természetes összetevőknek köszönhetően a többi termékhez képest javítja a haj minőségét. Na ez már valami! És ekkor gondoltuk, leírjuk a tapasztalatainkat és kész a cikk, picit férfi módra, röviden, velősen. Az fix, hogy az ott lévő fodrászok értik a dolgukat, és nem mellesleg a szépségszalon dizájnja is magával ragadja az embert.

Szerintem próbáld ki a hajfestéküket, mert most ajándékba adják a hajvágáshoz, tehát még fizetned se kell érte.
Ha itt megadod az elérhetőségedet a Hair2you munkatársai felveszik veled a kapcsolatot:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

A Hair2You szépségszalon Budapesten 5. kerület Királyi Pál utca 6. szám alatt található.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek