Ez az én hajfestékes történetem

Nálunk az irodában férfiuralom van, így nagy gonddal kezdtünk neki ennek a nőknek szóló cikknek. Kimentünk terepre. Férfi szemmel a szín az szín, árnyalatot maximum, ha kocsikról van szó akkor veszünk észre. Igaz a nőknél eleve több szín létezik. Beszélgettünk a Hair2You tulajdonosával és számunkra meglepő infókat kaptunk. A hölgy elmondta, hogy a bolti hajfesték más, mint amit a fodrászatokban használnak. Ezt könnyen megemésztettük, mert mi is tudnánk ilyen új infót mondani mondjuk pénzügyekből egy nem szakavatottnak.

Rátértünk, hogy mit tud az ő hajfestékük. És mutatott pár mimtát, a fodrász nagy lelkesedéssel oktatott minket 🙂

És akkor egy plusz infó megragdt bennünk a sok közül. Ha rossz minőségű hajfestéket veszünk, akkor akár egészségügyi problémákat is okozhat! Roncsolja a hajat, sőt a fejbőrön keresztül méreganyagokat juttat a szervezetünkbe, allergiás reakciót okozhat. Itt jött az a pillanat, hogy “huhh ez ilyen kockázatos”? Aztán a hölgy megnyugtatott minket, hogy példul más termékeknél is előfordul ha jobban belegondolunk. Oké, ebben igaza van, mondjuk ha párhuzamot húzunk, benzinből se mindegy mit eszik a kicsike (ha már az elején kocsira asszociáltunk).

A legfontosabb infót ezután kaptuk, vitamint is juttat a hajba, és helyre hozza a roncsolt hajrészeket. A természetes összetevőknek köszönhetően a többi termékhez képest javítja a haj minőségét. Na ez már valami! És ekkor gondoltuk, leírjuk a tapasztalatainkat és kész a cikk, picit férfi módra, röviden, velősen. Az fix, hogy az ott lévő fodrászok értik a dolgukat, és nem mellesleg a szépségszalon dizájnja is magával ragadja az embert.

Szerintem próbáld ki a hajfestéküket, mert most ajándékba adják a hajvágáshoz, tehát még fizetned se kell érte.
Ha itt megadod az elérhetőségedet a Hair2you munkatársai felveszik veled a kapcsolatot:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

A Hair2You szépségszalon Budapesten 5. kerület Királyi Pál utca 6. szám alatt található.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!