Ez egy jó befektetés – Szerezz svájci diplomát!

A SEG (Swiss Education Group / Svájci Oktatási Csoport) fennállása óta a második exkluzív vendéglátóipari, turisztikai menedzserképző szakmai nyári táborát szervezi 2018. Június 29-Július 1. között Budapesten.

Olyan fiatalok jelentkezését várják a 3 napos programra, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy közelebbről megismerkedjenek a vendéglátóiparral, globálisan az egyik leggyorsabban növekvő iparággal, amely világszerte rengeteg pályakezdő, tehetséges fiatalnak kínál karrierlehetőséget, vagy egy saját étterem, panzió vagy hotel elindításához nyújt komoly szakmai segítséget.

A tábor csapatépítő kreatív feladatai, tréningjei megtanítják a diákoknak, hogyan gondolkodjanak együtt kreatívan és logikusan, lefektetik bennük a modern üzleti gondolkodás alapjait.

A Svájci Oktatási Csoport 5 vendéglátóipari főiskolából, egyetemből áll, ahol több mint 100 nemzet 6500 diákja tanul egy időben.

Miért érdemes részt venni a Swiss Education Group nyári táborában?

  •  Svájci minőség! A tábort a legnagyobb svájci oktatási csoport szervezi tapasztalt oktatókkal és egyedi, izgalmas tananyaggal.
  •  Perspektíva! A táborban átfogó képet kapnak a diákok arról, hogy mit tanulhatnak a Swiss Education Group oktatási rendszerének keretein belül.
  • Jövő! Ez egy üzleti tábor, aminek fókuszában a vendéglátóipar, a világ egyik legnagyobb iparága áll, amely a nemzetközi karrierlehetőségek tárházát kínálja.

Miért érdemes gyerekünk vagy saját magunk külföldi iskolázásába befektetni?

  • Nagy előnyt jelent egy svájci diploma, amikor állásokra pályázunk a világ bármelyik részén.
  • A befektetett összeg a sikeres karriernek köszönhetően legtöbbször már pár év alatt megtérül.
  • Különleges, egyedi tudásra és világszemléletre tehetünk szert, amit akár egy saját étterem, panzió vagy hotel beindításában is felhasználhatunk.
  •   Rendkívül hasznos nemzetközi kapcsolatrendszert építhetünk ki, aminek segítségével világszerte érhetünk el sikereket.

A SEG intézményeiben végzett volt diákok a világ minden táján előkelő vendéglátóipari márkák égisze alatt dolgoznak, és segítenek a friss diplomások karrierjének elindításában.

Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy gyereke rendelkezik a fenti kvalitásokkal és közelebbről megismerkedne a svájci oktatás különleges, egyedi módszereivel, akkor igényelje a Svájci Oktatási Csoport részletes táborprogramját.

A részletes ismertető anyagért kérem, kattintson ide.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!