Ezeket a mesefigurákat a te gyereked is biztosan szereti

A kisgyerekeket a mesék el tudják varázsolni.  Mennyiszer látjuk, hogy tátott szájjal nézik kedvenc meséiket. De valljuk be, mi felnőttként is szeretjük ezeket a kedves kis meséket.

Ezek közül a mesefigurák közül is biztosan mindegyiket felismeri a kisgyermeked. Persze ezt kortól is függ, mert például a Ben10 sorozatot nem nézik a nagyon pici lurkók.

mesefal_minion

 

 

mesefal_kungfupandamesefal_vuk

mesefal_oroszlankiraly

mesefal_benten

 

Ha a kisgyereked falán a kedvenc mesefigurája lenne, szerinted az alábbi reakciót váltaná ki belőle?  Mint a Gru-ban a kislányból, amikor meglátta nagyban a kedvenc plüssét? A kép alatt a videót is nézd meg róla 🙂

mesefel_egyszarvu

Ha szeretnél mesefalat a gyerekszobába, vedd fel velem a kapcsolatot:

Telefonszám: +36 – 70 / 632 – 5193
email: mesefaldesign@gmail.com
Honlap: www.mesefaleslogodesign.hu
Facebook: MeseFal Falfresko

 

Telefonszám: +36 – 70 / 632 – 5193

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!