Fejleszd a marketing csapatod tudását a Minner képzéseivel

Dátum

Megosztás

A marketinggel egy baj van, hogy folyamatosan változik. A lépést tartania is kell valakinek a változásokkal, mert több olyan versenytársunk is van, aki gyorsabban reagál ezekre a trendváltozásokra.

Nem véletlen, hogy az álláshirdetésekben a cégek sokrétű tudással felvértezett munkaerőt keresnek. De valahogy nem találkozik a kereslet és a kínálat, mert aki annyira nagy tudással rendelkezik a marketingben, sajnos már nem fogja kedvező bérrel elvállalni az állást. Tehát a legjobb döntés, ha fejleszted a munkatársakat. A Minnernél már több éve foglakozunk marketing oktatásokkal, tanácsadással. Sőt aktívan mi is alkalmazzuk azokat a megoldásokat, amelyek a képzéseinkben szerepelnek.

Így fejleszd a marketing csapatodat a Minnerrel

Folyamatosan frissülő online képzéseket adunk a vállalkozók kezébe. Megkeressük az egyes területek szakértőit, akivel közösen dolgozzuk ki azokat a tananyagokat, amelyekkel azonnal használható tudást kapnak a tanulóink.

  • A képzéseket saját tempójában dolgozza fel a munkatársad (mintha Netfixet nézne csak ez pénzt is hoz),
  • és bármikor vissza is nézheti azokat,
  • sőt akár laptopról, akár mobilról is tud tanulni.
  • A letölthető segédletek, útmutatók segítik azt, hogy azonnal be tudja építeni a tanultakat a mindennapokba.
  • Tesztjeinkkel pedig kiderül, hogy a képzést mennyire sikerült elsajátítani, hol kell még visszamenni a tananyagban.
  • A képzéseket folyamatosan aktualizáljuk, és frissítjük a felhasználói visszajelzések alapján, továbbá természetesen a különböző marketing területek változásai miatt is.
  • Az online képzések révén kedvező áron beszerezhetőek a képzések, a tudás. Képzéseink a 10 ezer forinttól a néhány tízezer forintig terjednek (/fő, hozzáférés).

Egy pillanatkép a márkaépítés a közösségi médiában kurzusból.

Egy pillanatkép a chatbot képzésből

Mire van szükséged?

Olyan képzéseket adunk a céged, munkatársaid kezébe, amelyek igazán szinergiába lépnek egymással. Például a szövegírás képzésben rengeteg olyan gyakorlati megoldást, sőt sablont kap a kezébe a hallgató például a közösségi média marketingből, amit párosítva a Facebook képzéssel még hatékonyabb eredményeket érhet el. Vagy például a marketingkampány késztés kurzushoz hozzávesszük a hírlevél és chatbot képzést máris egy izgalmas automata érdeklődő (lead) generáló rendszert csináltunk.

A képzések tananyagát, videóit meg tudod tekinteni a minnerakademia.hu oldalon.
Töltsd ki az alábbi űrlapot, és egyeztetjük, hogy mivel tudjuk segíteni a vállalkozásodat. 5 különböző marketing szakértő veszi így kezelésbe a marketingeteket! A keresőoptimalizálástól a TikTok képzésig.

Adatkezelési tájékoztató: https://www.minner.hu/adatkezelesi-szabalyzat/
Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!