Kezdőlap Gazdaság és üzlet Forint alakulása és a választások végeredménye - Grafikon

Forint alakulása és a választások végeredménye – Grafikon

-

Elkészítettük a forint és a választások közös grafikonját. Igaz statisztikailag az adatok mennyisége kevés, mégis érdekes összevetést láthatunk.  Amikor a forint erősödött a választások előtti hónapokban, akkor kormányváltás volt, amikor gyengült akkor nem volt kormányváltás. Az a kérdés már csak, hogy most is teljesül e, hogy ha gyengül a forint nem lesz kormányváltás.  Görgesd lejjebb, ott lesz a teljes ábra.

forint_valasztasok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Metatrader 4

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek