Franchise lehetőség: Környezettudatos autómosó vállalkozás indítása

Dátum

Megosztás

Amikor a csillagok is összeállnak? A környezettudatosság trendje egyre jobban felívelőben van, erősödik. A másik dolog, amit nem lehet nem észre venni, hogy rengeteg autó cirkál mindenfelé, és hát koszolódnak is. Az igény megvan, hát aknázzuk ki  a benne rejlő lehetőségeket! Tudom mire gondolsz! Ez biztos nagy költséggel jár?! A válasz az, hogy nem, azért is franchise lehetőségről beszélünk.

A vállalkozás indítást gyorsítja fel, könnyíti meg az, ha franchiseként indítjuk el a vállalkozásunkat, és könnyebben is vesszük azokat az akadályokat, amikkel szembe találkoznánk a vállalkozásunk kezdetekor. A magyar alapítású GreenLine Clean már ismert márka az autósok körében, sőt hazai franchise autókozmetikai vállalkozások mellett nemzetközi piacon is már bizonyított (pl. Hollandia, Ausztria).

A GreenLine Clean autómosók előnyei röviden:

  • Környezettudatos, fenntartható technológia
  • Folyamatosan növekvő elégedett ügyfeleink száma
  • Szolgáltatásaink széles spektruma
  • Egyszerű környezeti adottságok
  • Nincs szükség engedélyeztetésre, hatalmas beruházásokra, építkezésekre
  • 99.9% biológiailag lebomló tisztítószerek
  • A nanotechnológia
  • Az ár-érték arány
  • Ügyfeleik számára megtakarított idő

Néhány millió forint ráfordítással már elindítható, akár egy hónapon belül úgy, hogy ebben a franchise díj is benne van, sőt eszközök és sok minden más.

Ahhoz, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk, természetesen az új autókozmetikai vállalkozásodhoz szükség lesz eszközökre, berendezésekre. Ennek beszerzését a Greenline-on keresztül meg tudod oldani.

Nézd meg ezt a videó, hogy lásd mit kell tudni a szolgáltatásról

Weboldal, időpontfoglaló rendszer, marketing, grafikák, digitalizáció

A fentieken kívül fontos kiemelnem egy nagy segítséget, hogy a franchise tagok kapnak marketing segítséget. Kész weboldalt és időpontfoglaló rendszert kapunk, ami szintén megkönnyíti és felgyorsítja a szolgáltatásnyújtást.

Nagy potenciál van a nagyobb céges flották tisztításában, de a magánszemélyeket célozva is nagy igénnyel találkozhatunk. Ezzel a szolgáltatással könnyedén meg tudjuk célozni a tehetősebb réteget, de közben a környezettudatosságnak köszönhetően azt a célcsoportot is, akiknek utóbbi a szívügye.

Mennyire nagy az igény rá?

Ha csak a Google kereséseket nézzük, akkor

havonta 19 500 autós keres rá az autómosó szóra,

és gondolj bele ezek még csak azok, akiknek adott pillanatban kell, vagy még nem tették le melletted a voksukat! És 19 000! Le se merem írni, azt mennyi idő lenne mindet megtisztítani. Ha ezt leosztod nagyobb városonként, akkor is óriási szám jöhet és, és most ez csak a Google keresés. Ezt benchmarknak, összehasonlítási alapként használjuk. A Greenline ismertsége is segít neked a marketingben, de itt azt is érdemes figyelembe venned, hogy a cél visszatérő ügyfélkör megszerzése. A prémium autómosóddal ezt el tudod érni!

Kattints ide és vedd fel a kapcsolatot a Greeline Clean csapatával!  

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!