Franchise lehetőség: Környezettudatos autómosó vállalkozás indítása

Amikor a csillagok is összeállnak? A környezettudatosság trendje egyre jobban felívelőben van, erősödik. A másik dolog, amit nem lehet nem észre venni, hogy rengeteg autó cirkál mindenfelé, és hát koszolódnak is. Az igény megvan, hát aknázzuk ki  a benne rejlő lehetőségeket! Tudom mire gondolsz! Ez biztos nagy költséggel jár?! A válasz az, hogy nem, azért is franchise lehetőségről beszélünk.

A vállalkozás indítást gyorsítja fel, könnyíti meg az, ha franchiseként indítjuk el a vállalkozásunkat, és könnyebben is vesszük azokat az akadályokat, amikkel szembe találkoznánk a vállalkozásunk kezdetekor. A magyar alapítású GreenLine Clean már ismert márka az autósok körében, sőt hazai franchise autókozmetikai vállalkozások mellett nemzetközi piacon is már bizonyított (pl. Hollandia, Ausztria).

A GreenLine Clean autómosók előnyei röviden:

  • Környezettudatos, fenntartható technológia
  • Folyamatosan növekvő elégedett ügyfeleink száma
  • Szolgáltatásaink széles spektruma
  • Egyszerű környezeti adottságok
  • Nincs szükség engedélyeztetésre, hatalmas beruházásokra, építkezésekre
  • 99.9% biológiailag lebomló tisztítószerek
  • A nanotechnológia
  • Az ár-érték arány
  • Ügyfeleik számára megtakarított idő

Néhány millió forint ráfordítással már elindítható, akár egy hónapon belül úgy, hogy ebben a franchise díj is benne van, sőt eszközök és sok minden más.

Ahhoz, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk, természetesen az új autókozmetikai vállalkozásodhoz szükség lesz eszközökre, berendezésekre. Ennek beszerzését a Greenline-on keresztül meg tudod oldani.

Nézd meg ezt a videó, hogy lásd mit kell tudni a szolgáltatásról

Weboldal, időpontfoglaló rendszer, marketing, grafikák, digitalizáció

A fentieken kívül fontos kiemelnem egy nagy segítséget, hogy a franchise tagok kapnak marketing segítséget. Kész weboldalt és időpontfoglaló rendszert kapunk, ami szintén megkönnyíti és felgyorsítja a szolgáltatásnyújtást.

Nagy potenciál van a nagyobb céges flották tisztításában, de a magánszemélyeket célozva is nagy igénnyel találkozhatunk. Ezzel a szolgáltatással könnyedén meg tudjuk célozni a tehetősebb réteget, de közben a környezettudatosságnak köszönhetően azt a célcsoportot is, akiknek utóbbi a szívügye.

Mennyire nagy az igény rá?

Ha csak a Google kereséseket nézzük, akkor

havonta 19 500 autós keres rá az autómosó szóra,

és gondolj bele ezek még csak azok, akiknek adott pillanatban kell, vagy még nem tették le melletted a voksukat! És 19 000! Le se merem írni, azt mennyi idő lenne mindet megtisztítani. Ha ezt leosztod nagyobb városonként, akkor is óriási szám jöhet és, és most ez csak a Google keresés. Ezt benchmarknak, összehasonlítási alapként használjuk. A Greenline ismertsége is segít neked a marketingben, de itt azt is érdemes figyelembe venned, hogy a cél visszatérő ügyfélkör megszerzése. A prémium autómosóddal ezt el tudod érni!

Kattints ide és vedd fel a kapcsolatot a Greeline Clean csapatával!  

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!