Gyorséttermi kajától le lehet fogyni?

Sokan szeretnének megszabadulni pár felesleges kilótól. A jelenlegi ideál a vékonyabb testalkat, folyamatosan ez jön szembe az emberrel. De mi kell ahoz, hogy lefogyjon az ember?

1. Mozgás!!! Ebben mindenki egyetért, napi minimum félóra mozgás.
2. Kevesebb nassolás, több gyümölcs, egy jó étrendet összeállítani.
3. Még mindig a mozgás.
4. Megannyi módszert használnak ma már a fogyásra, de a következő példa a legérdekesebb:

Hogyan lehet az, hogy valaki lefogyott a McDonald’s -os kajától?
17 kilót adott le John Cisna biológia tanár, persze nem halomra habzsolta a mekis hambikat. Naponta maximum 2000 ezer kalóriát vitt be és heti 4-5 alkalommal 45 percet sétált. A McDonald’s mindig az ételek mellé odaírja, mennyi kalória van bennük (és persze egyéb adatokat is), ezt felhasználva pontosan ki lehet számolni mennyit lehet enni. John reggelire, ebédre és vacsorára is a gyorséttermi ételt fogyasztotta. 128 kilóval kezdett, és 90 nap múlva 17 kilóval lett könnyebb.

Mivel lehet még fogyni?
Régóta ismert a zöldtea jótékony fogyókúrás hatása. Elősegíti a jó emésztést, keringést. Az orvosok is tudományosan bebizonyították jó kiegészítő a fogyás mellé (nem mellesleg a rák megelőzésében is hatékonynak bizonyul).

Kattints ide, és próbáld ki 30 napig milyen hatékony a zöld tea. Amennyiben válik be, visszafizetési garanciát érvényesítheted. Veszteni valód nincs.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!