KezdőlapGazdaság és üzletHasználtad már a Pinterestet?

Használtad már a Pinterestet?

-

Jelenleg a Pinterest a leggyorsabban növekvő közösségi site. Inkább képmegosztó oldalnak tűnik, de sok gondolatot képpel is ki lehet fejezni.

Ahol már jobban elterjedt, ott a felhasználók vásárlásra is használják, vagyis vásárlás előtt ide mentik le a termékeket, ötleteket. Amikor én létrehoztam saját profilomat, akkor kb 2-3 órán át el se szabadultam a Pinterestről. Igaz az a mondás, hogy “egy kép többet mond ezer szónál”.

Ezt a közösségi oldalt főleg nők használják, de véleményem szerint a férfiak is ugyanúgy el tudnak rajta barangolni. Nagyon jó karácsonyi ötleteket is láthatunk, akár díszítés, csomagolás, ajándék ötletek témában keresünk.

Két dolgot javaslunk:
Regisztrálj a Pinterestre, ide kattintva!
Majd ezután, keresd meg a Minner oldalát, vagy kattints ide, és kövess minket!

Cégeknek is több vásárlót hozhat, ha van olyan ismerősöd, akinek a vállalkozásának szüksége van több vevőre, akkor ajánld neki a következő a cikket: Vevők jöhetnek a Pinterestről is, kattints ide!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek