Használtad már a Pinterestet?

Jelenleg a Pinterest a leggyorsabban növekvő közösségi site. Inkább képmegosztó oldalnak tűnik, de sok gondolatot képpel is ki lehet fejezni.

Ahol már jobban elterjedt, ott a felhasználók vásárlásra is használják, vagyis vásárlás előtt ide mentik le a termékeket, ötleteket. Amikor én létrehoztam saját profilomat, akkor kb 2-3 órán át el se szabadultam a Pinterestről. Igaz az a mondás, hogy “egy kép többet mond ezer szónál”.

Ezt a közösségi oldalt főleg nők használják, de véleményem szerint a férfiak is ugyanúgy el tudnak rajta barangolni. Nagyon jó karácsonyi ötleteket is láthatunk, akár díszítés, csomagolás, ajándék ötletek témában keresünk.

Két dolgot javaslunk:
Regisztrálj a Pinterestre, ide kattintva!
Majd ezután, keresd meg a Minner oldalát, vagy kattints ide, és kövess minket!

Cégeknek is több vásárlót hozhat, ha van olyan ismerősöd, akinek a vállalkozásának szüksége van több vevőre, akkor ajánld neki a következő a cikket: Vevők jöhetnek a Pinterestről is, kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!