Hová rejtsük a eljegyzési gyűrűt?

A férfiak sokszor arra panaszkodnak, hogy nehéz elrejteni hitveseik elől az eljegyzési gyűrűt, mivel nagy a doboza. Ezért folyamatos stressz, nehogy észrevegye a leendő ara. Erre talált ki egy jó megoldást a vencuveri székhellyel rendelkező Andrew Zo dizájner.

Úgy alakította ki, hogy most már olyan vékony, mint egy pénztárca, így könnyel elfér bárhol. Ötletes és hasznos is egyben. Az ára 90 dollár + postaköltség, tehát mai árfolyamon 21 ezer Ft + postaköltség. Már nagyon sok megrendelés érkezett a termékre. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a későbbiekben hazánkban is megjelenjen egy forgalmazó által.

gyuru_startup

 

gyuru_startup_tarca

 

Forrás: distractify.com

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!