Hová rejtsük a eljegyzési gyűrűt?

A férfiak sokszor arra panaszkodnak, hogy nehéz elrejteni hitveseik elől az eljegyzési gyűrűt, mivel nagy a doboza. Ezért folyamatos stressz, nehogy észrevegye a leendő ara. Erre talált ki egy jó megoldást a vencuveri székhellyel rendelkező Andrew Zo dizájner.

Úgy alakította ki, hogy most már olyan vékony, mint egy pénztárca, így könnyel elfér bárhol. Ötletes és hasznos is egyben. Az ára 90 dollár + postaköltség, tehát mai árfolyamon 21 ezer Ft + postaköltség. Már nagyon sok megrendelés érkezett a termékre. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a későbbiekben hazánkban is megjelenjen egy forgalmazó által.

gyuru_startup

 

gyuru_startup_tarca

 

Forrás: distractify.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!