Így költs el 70 000 forintot hatékonyan online marketingre

Mi a baj a legtöbb cég online marketingjével? Az, hogy nem elég hatékonyak. Mit használnak a legtöbben? Az Adwordsöt. Mennyi az esélyed arra, hogy olyan kreatív kampányt csinálsz, hogy fel tudod kelteni az emberek figyelmét csak Adwords-ön keresztül? Kevés igaz? A diverzifikációról hallottál már?

Persze, hogy hallottál, elvégre sikeres vállalkozó vagy. Szeretnéd tudni, hogy milyen módon tudod összekapcsolni az Adwordsöd és a többi kampányodat úgy, hogy az még hatékonyabb legyen? Tudni szeretnéd, hogy milyen egyéb módokat használhatsz, amivel azonnal megtalálod (eléred) a célcsoportodat, és ezt mind olcsón? Akkor gyere el a Budapesti előadásunkra, és ezekre mind választ kapsz!

Előadó: Mándó Milán – marketing kivitelező (Nagyobb és kisebb cégek online és offline marketingjével foglalkozik, mint pl. Wella Professionals, MrSale Öltönyüzlet, Edutus Főiskola…, illetve a Minner.hu weboldal tulajdonosa is egyben)
Időpont: 2016. március 21. 17:00 – 18:30
Helyszín:
Lurdy Konferencia központ 1. terem
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097
A részvétel ingyenes, de feltétele az alábbi űrlap kitöltése! 

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!