KezdőlapGazdaság és üzletÍgy vásárolj ingatlant Magyarországon a legkifizetődőbben 2017-ben

Így vásárolj ingatlant Magyarországon a legkifizetődőbben 2017-ben

-

Ki ne szeretne olcsóbban hozzájutni egy ingatlanhoz a mai egekbe szökő árak mellett? A Duna House ingatlanosaival erről beszélgettem a minap. Illetve tudhatod, hogy egyébként is mindenről szeretnék mindent tudni, így máris arról kérdeztem őket, hogy mennyire használják ki az emberek a lehetőségeiket ingatlanvásárlásnál. Például, hogy jobb konstrukcióval tudjanak felvenni hitelt… Összeszedtem neked azokat az eszközöket, tudnivalókat, amiket neked is érdemes lesz kihasználni:

 • Hitel
  Ahogy az egyik ingatlanos fogalmazott: “Nincs kecmec, albérleti díj helyett a hitel törlesztőjét kell fizetniük az embereknek. Már tegnap is késő volt, hogy még mindig fizesd a bérleti díjat, ahelyett már rég az ingatlan ügyeidet kellene intézned.” Kollégája pedig megjegyezte, hogy “élelmesnek kell lenni, igénybe kell venni az állam által nyújtott lehetőségeket, mert még a hitelünk is olcsóbb lesz, vagyis faraghatunk a kamatokon is.”
 • Lakástakarékpénztár
  Megtakarításodra az állam éves szinten 30%-os garantált állami támogatást ad, melyet lakásvásárlásra, bővítésre, felújításra, akár lakáshitel kiváltására is fordíthatod. Illetve még mellette szól, hogy kedvezményes hitelt is fel tudunk venni. Megszüntethető, átruházható, rugalmas megtakarítási forma is egyben. Ha erről részletesebben olvasnál, akkor kattints erre a linkre: Medence, szauna, légkondi, ezt is megkaphatod az államtól
 • CSOK 
  Az utóbbi időben annyit hallottál róla, hogy szerintem már magyaráznom sem kell. Az igénylésével szintén kedvezőbb hitelkonstrukcióhoz is juthatunk a vissza nem térítendő támogatás mellett. A Duna House küldött egy összefoglaló ábrát, amiben megtalálod a lényeget, illetve a neked tetsző konstrukciót.

  CSOK ábra - Forrás: Duna House
  CSOK ábra – Forrás: Duna House
 • Kell egy jó ingatlanos
  Igen, jól gondolod. Természetes, hogy ezt mondta egy ingatlanos. Én már több projektben is dolgoztam velük és igen, nagyon sokszor szükség van rájuk. Legalábbis leszűrhető a sok sztoriból, amit meséltek nekem arról, hogy bizony kell a közvetítő. Egy jó ingatlanos pedig segít a fenti ügyek intézésében is. A Duna Housenál így minden egy kézben tartható.
 • Van még, ami érdekelhet téged, például, hogy tudsz felvenni akár kamatmentes hitelt lakástakarék segítségével. Érdekel? Kérj visszahívást a Duna House szakértőitől! Kattints ide! Vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha már a lakásfelújításnál, lakás témánál tartunk. Tudtad, hogy a Duna House-nál egy kézben tarthatod a lakásügyeid intézését? Segítenek lakástakarékpénztárban, hitelben, biztosításban. Kérj visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 404 "Nem található"]

A cikk megjelenését a Duna House támogatja.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek