Ingatlan kiadáshoz hasonló befektetés magasabb hozammal? Lehetséges!

Ami persze jó hozammal kecsegtet, ott általában vagy a kockázat magas, vagy csak keveseknek adott a lehetőség. Most itt utóbbiról van szó! Van egy ötletem! Számoljunk! Hazánk legkedveltebb befektetése még mindig a lakás vásárlás, albérletbe adással. Szép bevételt termel, szinte munka nélkül, más munka mellett.
Az ingatlan befektetés kockázatot akkor rejt magában, ha az ingatlan árak éppen, mint manapság, az egekben vannak, így plusz hozamot nem garantál. Sőt, az érték vesztés is benne van hosszú távon. A másik rizikó a kiadhatóság, albérlőket találni, hosszú távra és profitálni belőle nem is olyan egyszerű.

Ingatlan Befektetés egy átlagos példával
2019-ben egy 54m2 -es tégla lakás ára vidéken 14 500 000 – 23 000 000 Ft, míg Budapesten akár 35 000 000 Ft – 52 000 000 Ft között mozog, város, városrészek tükrében.

Bevétel Ingatlan befektetés esetén
2019-ben egy átlagos 54 m2 – es lakás kiadási ára vidéken 100 000 Ft míg Budapesten 150 000 ft körül lehetséges.

Várható éves hozam Ingatlan befektetés esetén
Könnyű kiszámolni ( természetesen nem számolva az extra költségeket – ügyvédi díj, felújítás, stb ), hogy az éves hozam kb: 5% – 9% között mozog.

Van ennél jobb befektetés, amivel elérhetsz, akár 45%-os hozamot vagy még többet évente?

Mibe fektetheted még a pénzed?

Mindenki a legjobb befektetést keresni, amivel akár munka mellett is pénzt kereshet kevés kockázattal, hosszútávon!

Gondolkodtál már vállalkozáson is, ami szinte passzív jövedelmet termel, mint az ingatlan kiadása?

Amit keresel…

 • Innováció, valami teljesen új
 • Piaci rés, amit te tölthetsz ki szinte elsőként
 • Kimagasló hozam, alacsony kockázattal
 • Mi van, ha nem jön be a vállalkozás? Van menekülő út?
 • Kevés munka és energia befektetéssel pénzt keresni

Mutatunk egy új lehetőséget, ami mindegyik elvárásodra a válasz!

Kárpittisztítás az autósoknak

Az egész világon két alternatívája van az autók kárpittisztításának.

1 – elvisszük egy autókozmetikába, ahol szakértelemmel, és különböző gépekkel, alapanyagokkal kitisztítják az autónk.

Előnyök:

 • kényelmes
 • nagyjából tökéletes végeredményt garantál

Hátrányok:

 • drága szolgáltatás
 • be kell jelentkezni előre, tehát időhöz kötött
 • hosszú száradási idő ( kb. 1 nap )

2 – „csináld magad otthon” megoldás, ami valljuk be, szakmai tudás, gépek nélkül igencsak macerás és az egyszeri tisztítás miatt a megvásárolt tisztítószerek, bérelt kárpittisztító berendezések szintén megdrágítják ezt a fajta tisztítást.

Előny:

 • az autókozmetikához képest olcsóbb megoldás

Hátrányok:

 • sokkal időigényesebb, tapasztalat nélkül
 • nehéz lesz tökéletesen tiszta végeredményt elérnünk

És akkor hol a piaci rés?

A kettő között. Ugyan úgy, mint az önkiszolgáló kézi autómosóknál, a saját udvarodon csináld magad slaggal, és az autókozmetika között található állomások, ahol olcsón és egyszerűen tisztíthatjuk magunk az autónkat.

A PROSIS Kárpittisztító Automata, mely teljesen új lehetőséget kínál a befektetőknek, és a felhasználóknak, autósoknak egyaránt, gyors száradással, pár százból nyújt alternatívát a két kárpittisztítási lehetőség között.

Önkiszolgáló kárpittisztítás?

Igen, egy automata, mely forró gőzzel tisztít, így 10 perc alatt kb 1,5 dl víz felhasználásával, környezettudatosan, továbbá évszaktól függetlenül kínál tisztítási alternatívát minden autósnak és új befektetési lehetőséget, kimagasló hozammal, napi 2 perc munkával.

Mindenkinek!

A Kárpittisztító Automatát egy forgalmas közterületre érdemes kihelyezni, – benzinkútra, bevásárlóközpontokhoz, vagy éppen autómosók mellé, így NON-STOP működhet és használhatják az autósok, neked pedig minden nap termeli a bevételed.

Hozam egy vállalkozásból?

Igen, lehetséges! Ugyanis ez egy automata, ami passzív jövedelmet termel, napi mindösszesen 2 perc munkával. A napi munka igénye a belső víz, és tisztító folyadék töltése, és a szennyeződés tartály, na meg a bevételed ürítéséből áll! A PROSIS Kárpittisztító Automata, önkiszolgáló módon szinte mindenki használhatja a rengeteg előnyének köszönhetően.

Autósok a teljes belső kárpit tisztítására, akár vegyszer nélküli tisztítással továbbá az anyukák, babakocsik, gyerekülések, állatbarátok a hordozók tisztítására, és bármilyen további kárpitozott felületre is alkalmas. Érmékkel, bankjegyekkel, vagy éppen ahogy az egyedi géped kérted hogy beállítva legyen. Egyszerű, mert csak egy kart kell meghúzni, és máris tisztíthatnak az ügyfeleid, úgy hogy semmilyen kárt nem okoznak a felületekben.

Tavasztól őszig, mert ilyenkor bevett a kárpittisztítási gyakorlat, és télen is, a gyors száradásnak köszönhetően. Sőt, télen még nagyobb az esélye a sáros, piszkos autószőnyegeknek, üléseknek, amit szinte pár százból mindenki újra tisztává varázsolhat magának.

Gőzzel, mert szinte minden területen használjuk már a tisztításokra, és bevált, hatékony, sőt, környezetbarát, és egyszerű is. (Lásd, konyhába fertőtlenítés, tisztítás, ruhák, textil fertőtlenítése, tisztítása, …)

Miért innovatív a PROSIS Kárpittisztító Automata?

Eddig is volt kárpittisztító automata, de a vizes alapú, ami után kb. egy napig nem használhattuk a tisztított felületeket. Nem hiába nem terjedt el sehol ez a típusú technológia.. Ezzel ellentétben a PROSIS Kárpittisztítója gőzzel, és talán még olcsóbban is tisztít, mint bármelyik más technológia.  Hatékony, mert egy teljes autót az ügyesebb használók, már 2500- 3000 Ft-ért kitisztíthatnak.

Ha már a közkedvelt ingatlan befektetéshez hasonlítottuk, lássuk számokban is.

Milyen hozamot várhatsz a PROSIS automatától?

Csupán áram csatlakozásra lesz szükséged, és máris üzemelhet a berendezésed, mely havi költségeit nézve a használattól függően és arányosan, áram, kárpittisztító folyadék és az esetleges hely bérlése jelenti. A kevés felmerülő költségnek köszönhetően közel 45%-os hozammal tud üzemelni a PROSIS Kárpittisztító Automatád.

Befektetés –

A PROSIS kárpittisztító Automata már 5 699 000 Ft + áfa- tól elérhető, így egy lakás árához hasonlítva, még vidéken is 2 db-ot tudsz venni, Budapestről meg nem is beszélve (4-5 db) üzemeltetője lehetsz, hasonló összegű befektetéssel.

Bevétel –

2018’as átlag bevétel egységenként (14 db működő berendezésből számolva ) havi 500 000 Ft volt.

Várható éves hozam –

A legjobb megoldás egy egyszerű KATÁ-s vállalkozással üzemeltetni, mely adózása optimális, a kevés kiadás és magas bevétel miatt. Elvárt hozam minimum 45%, vagy még több a legforgalmasabb hely tükrében.

Vidéken egy átlagos 54m2-es lakáshoz mérten, 2 db PROSIS Kárpittisztító Automata vásárolható meg, amivel havonta 540 830 Ft-os hozamot termelhetünk az ingatlanból kivehető 108 750 Ft – hoz képest.
Budapesten ez az arány még kedvezőbb, mivel ugyan annyi befektetéssel, 5db PROSIS berendezést birtokolhatunk, 1,3 millió Ft hozammal, melyhez csupán 2-2 perc munkát fektetünk be.

Előnyök –
– Olcsó ( egy ülést már 400 Ft -ból kitisztíthatnak az autósok, melyből kb. 360Ft-ot profitként regisztrálhatsz )
– Gyors száradás ( pár perc alatt száraz felület, a száraz gőznek köszönhetően )
– Fertőtlenítés ( a 102’C-os gőz nem csak tisztít, de fertőtlenít is )
– Non-Stop ( a kárpittisztító időjárástól, és évszaktól függetlenül, mindig használható )
– Teljesen új, innovatív megoldás ( hazánkban jelenleg 20 berendezés működik )
– Piaci rés ( te lehetsz az első a városodban )
– Áthelyezhető ( ha nem a legjobb helyre került a gép 3 óra alatt áthelyezhető a berendezés, és egy még forgalmasabb ponton üzemelhet tovább )
– Napi 2 perc munkával üzemeltetheted a vállalkozásod ( akár munka mellett )
– Akár 45% – 60%-os hozamot is termelhet neked évente

Hátrány –
– Ahogy neked is teljesen új ez a típusú szolgáltatás, úgy az autósoknak is, így meg kell ismertetni a városoddal, hogy tudjanak róla. (ebben a PROSIS segít neked és marketing támogatást nyújt!)

Csupán egy jó helyet kell találnod, és máris a tiéd lehet a kimagasló hozamot termelő PROSIS Kárpittisztító Automata, akár elsőként a városodban.

Felkeltette az érdeklődésed a PROSIS befektetés?

Lépj kapcsolatba a PROSIS-sal és találkozzunk egy személyes ingyenes konzultációra, ahol további részleteket beszélhetünk át.

Próbáld ki a már kihelyezett berendezések egyikét:

 • Budapest: Csepel sziget
 • Budapest: Campona bevásárlóközpont – telepítés hamarosan
 • Pécs Budai vám : Tesco parkoló
 • Székesfehérvár : Auchan bevásárlóközpont
 • Győr : Árkád bevásárlóközpont mellett
 • Bicske : Tesco önkiszolgáló autómosó
 • Dunaújváros : Önkiszolgáló autómosó
 • Encs : Önkiszolgáló autómosó
 • Érd: Tesco parkoló, Shell benzinkút mellett
 • Debrecen: Nevada étterem, OMV benzinkút
 • …. és megannyi városban, helyszínen telepítés hamarosan!!

Vágj bele időben, hogy megelőzve a konkurens vállalkozásokat és a legjobb helyszínen üzemelhesd a saját berendezésed!

Találkozzunk személyesen:

Budapest / Pécs / Székesfehérvár / vagy ahol Neked a legjobb!

Miskolc / Pécs / Debrecen / Szeged / Győr / Budapest - üzleti tanácsadás

Találkozzunk a te városodban! A Minner a következő 2 hónapban a fenti városokban tart üzleti tanácsadói órákat! Használd ki! Részleteket!