Instant: Euróban megadni az árakat? Euróban számlázni?

Dátum

Megosztás

Jött egy felvetés, hogy mi lenne, ha euróhoz kötnéd az áraidat, euróban adnád meg. Ahogy ezt teszik például az iroda / üzlethelyiség piacon már régóta. Megszavaztattuk az üzleti csoportunkban, ahol 244 vállalkozó szavazott.

Ami érdekes, hogy alig 4%-a látja úgy, hogyha euróban adná meg az árakat, akkor veszítene vásárlókat. 9% már most euróban áraz. Persze 51% bizonytalan még ebben az eurós árazásban, és csak pislognak még, hogy akkor hogy is van ez.

Az említett Zsiday cikket itt éred el. Szerinte az is lehetséges, hogy itthon az euró bevezeti majd önmagát. Ennek a folyamatnak az elejét mintha most elkaptuk volna most itt a Minnernél.

Instant feliratot látsz a címben? Így jelöljük azokat a tartalmainkat, amelyekben a lényeg van, rövid üzleti híreket olvashatsz ezekben a cikkekben. A cél az, hogy ne raboljuk az idődet, csak a lényeget átadjuk. Ha van még időd olvasni akkor tovább tudsz menni az ajánlott cikkekben, vagy elolvasol egy-két nagyobb cikket.

Fotó: Omid Armin / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!