KezdőlapGazdaság és üzletIránban, aki internetezni akar külön ID-t kap

Iránban, aki internetezni akar külön ID-t kap

-

Irán eddig is több millió weboldalt blokkolt, mert az ő nézeteikkel ellentétes tartalom található rajtuk. Pár éve  (2012) már botrányt kavart azt, hogy a internetkávézókban csak azonosítás után tudtak internetezni a felhasználók, már itt tesztelhették az új rendszert, de nemzetközi nyomásra abba hagyták a teszteket.

Valószínűleg folytatták titokban a fejlesztéseket, mert most bejelentették, hogy féléven belül kiépítik az azonosításos rendszert, így minden felhasználó külön ID-t kap. A mérnökeik, informatikusaik kidolgozták a rendszert, mely már használható is.

Forrás: AFP, Yahoo

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek