Iránban, aki internetezni akar külön ID-t kap

Irán eddig is több millió weboldalt blokkolt, mert az ő nézeteikkel ellentétes tartalom található rajtuk. Pár éve  (2012) már botrányt kavart azt, hogy a internetkávézókban csak azonosítás után tudtak internetezni a felhasználók, már itt tesztelhették az új rendszert, de nemzetközi nyomásra abba hagyták a teszteket.

Valószínűleg folytatták titokban a fejlesztéseket, mert most bejelentették, hogy féléven belül kiépítik az azonosításos rendszert, így minden felhasználó külön ID-t kap. A mérnökeik, informatikusaik kidolgozták a rendszert, mely már használható is.

Forrás: AFP, Yahoo

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!