JPMorgan, Franklin Templeton, Aberdeen, Fidelity, ismerős nevek? Ha nem, akkor főleg kattints ide

Már írtunk a Minneren a befektetési alapokról.  A cikk után tehát már nem kell lírnom azt, miért is jó választás a befektetési alap. Több közös projektem is volt már AzÉnNyugdijam.hu tulajdonosával Szabó Dénessel. Most megkeresett, mivel rajtuk keresztül olyan neves befektetési alapok érthetők már el, amelyek eddig csak privátbanki szolgáltatások portfólióját képezték, de mostantól normál megtakarításokban is választhatók. Na jó, most már elég a PR-ból, jöjjenek a tények.

A Franklin Templetonról hallottál már? Tudod ő Magyarország legnagyobb hitelezője. A magyar adósság több mint 10%-a van az ő kezükben. 30 országban vannak jelen, így elég jól belelátnak az ottani gazdasági helyzetbe, tehát így bármelyik magyar alapnál tájékozottabbak az ő szakembereik. Ez az egyik legnagyobb előny a céggel kapcsolatban.

A J.P. Morgan-t szerintem senkinek sem kell bemutatnom. A világ legnagyobb vagyonkezelő vállalata! Ezt tovább nem is érdemes írnom, hiszen ennél jobb céget nem is találni. Szóval, aki nagyban gondolkodik, ő jobb ha szakértőkre bízza a pénzét, és ezeknél a nagy cégeknél jó helyen van az ember pénze. A címben szereplő további cégek, vagyis az Aberdeen, Fidelity mind-mind jó választás lehet.

Alapokra fel, az Európai Központi Bank kötvényvásárlási programja is jó hatással van a pénzpiacokra, ahogyan ezt láthattuk az amerikai QE (kötvényvásárlási program) esetében is. Vedd fel a kapcsolatot a fent említett AzÉnNyugdijam.hu csapatával, és megtalálják a neked való befektetési alapot, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokat, termékeket.

Ha itt megadod az elérhetőségedet, akkor felhívnak téged, vagy küldj egy emailt az info@azennyugdijam.hu -ra:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek