KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalomJPMorgan, Franklin Templeton, Aberdeen, Fidelity, ismerős nevek? Ha nem, akkor főleg kattints...

JPMorgan, Franklin Templeton, Aberdeen, Fidelity, ismerős nevek? Ha nem, akkor főleg kattints ide

-

Már írtunk a Minneren a befektetési alapokról.  A cikk után tehát már nem kell lírnom azt, miért is jó választás a befektetési alap. Több közös projektem is volt már AzÉnNyugdijam.hu tulajdonosával Szabó Dénessel. Most megkeresett, mivel rajtuk keresztül olyan neves befektetési alapok érthetők már el, amelyek eddig csak privátbanki szolgáltatások portfólióját képezték, de mostantól normál megtakarításokban is választhatók. Na jó, most már elég a PR-ból, jöjjenek a tények.

A Franklin Templetonról hallottál már? Tudod ő Magyarország legnagyobb hitelezője. A magyar adósság több mint 10%-a van az ő kezükben. 30 országban vannak jelen, így elég jól belelátnak az ottani gazdasági helyzetbe, tehát így bármelyik magyar alapnál tájékozottabbak az ő szakembereik. Ez az egyik legnagyobb előny a céggel kapcsolatban.

A J.P. Morgan-t szerintem senkinek sem kell bemutatnom. A világ legnagyobb vagyonkezelő vállalata! Ezt tovább nem is érdemes írnom, hiszen ennél jobb céget nem is találni. Szóval, aki nagyban gondolkodik, ő jobb ha szakértőkre bízza a pénzét, és ezeknél a nagy cégeknél jó helyen van az ember pénze. A címben szereplő további cégek, vagyis az Aberdeen, Fidelity mind-mind jó választás lehet.

Alapokra fel, az Európai Központi Bank kötvényvásárlási programja is jó hatással van a pénzpiacokra, ahogyan ezt láthattuk az amerikai QE (kötvényvásárlási program) esetében is. Vedd fel a kapcsolatot a fent említett AzÉnNyugdijam.hu csapatával, és megtalálják a neked való befektetési alapot, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokat, termékeket.

Ha itt megadod az elérhetőségedet, akkor felhívnak téged, vagy küldj egy emailt az info@azennyugdijam.hu -ra:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek