Júliustól változik a mobilparkolás, de van egyszerű megoldás

Akik fejből írta be az sms számot a mobilparkoláskor, nekik július 1-től jobb lesz újra frissíteni az addig használt telefonszámot. Egy startupos cikkben írtunk egyik leginnovatívabb hazai mobilfizetési rendszerről a Barionról. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt és a  Barion egyik alapítója Bíró Tamás közös sajtótájékoztatót tartott, melyben bejelentették, hogy ezzel a mobilapplikációval is lehet majd fizetni a parkolásért.

A Barionnál sok jó tulajdonságot kiemelhetnénk. Ami egy magyar embert is megfog, az talán az anonimitás lehet. A közleményükből ezt a részt emelnénk ki:

A Barion rendelkezik a bankjegy és érme alapú készpénz összes előnyével, de annak hátrányai nélkül. A Barion digitális készpénz, ugyanúgy anonim, bárkinek adható, gyors, egyszerű, zsebben hordható, mint a készpénz; de mindig annyi van nálunk, amennyi kell, nem kell felváltani, nem feltűnő, nem szakad vagy vész el, nem kell őrizni, nem lopható és bárhonnan átküldhető, akár a világ másik végéről is. A Bariont elfogadó kereskedők mentesülnek a készpénz kezelésének jelentős költségeitől is. /Forrás: Barion/

Az applikáció költségei is kedvezőek (szemben egy bankkártyával), 1000 ft alatt ingyenes, míg 1000 ft felett fix 50 ft tranzakciónként, összegtől függetlenül.

Érdemes tehát figyelni a céget is, és magát az applikációt is használni, mivel ez is egy hasznos app lehet az okostelefonunkon, tabletünkön.

BarionParkolasEsVasarlas (4)

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!