Kérdezd Gattyán Gyurit az Ask.fm-en

Gattyán György nem is olyan régen elindította saját Ask.fm oldalát, ahol bárki kérdezhet tőle és ő válaszol. A kérdések nagyon is normálisak, és a milliárdos üzletember a tőle megszokott profizmussal válaszol. Gattyán György az utóbbi években elérte, hogy attól még hogy a pornóiparból lett milliárdos felnézzenek rá az emberek. Közben elindított több más projektet is, újra befekteti a pénzét. Az Andrássy úton nyitott luxus áruháza pedig magáért beszél.

Az alábbi képen látható is pár kérdés, főleg az 1000 dollárosra adott válasz tetszik nekünk. Kérdezzetek ti is tőle, most közelebb kerülhettek egy magyar milliárdoshoz.

gattyán_askfm_kerdesekNézd meg több hasonló cikkünket is:
Óvszer a borra, ötletes és hasznos
A jógaruhát gyártó Lululemon újra feltámad
Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!