Keresd magad degeszre a rizsből 2.

Előző cikkünkben bemutattuk, hogy éppen kitörés előtt állt a rizs árfolyama. Az irányt nem lehetett tudni, mint két irányba mehetett az árfolyam, egy  biztos volt, hogy a trend kialakulhat. Ki is alakult egy csökkenő trend, amiből szép kis profitot lehetett elérni, mivel már a kitörés elején látszott, hogy csökkenni fog az ára.

Már olyan szinteken van az árfolyam, ami azt is jelentheti, hogy további csökkenés várható és rég nem látott szintekre csökken. Aki spekulálni szeretne, és kis kockázattal kereskedni, neki javasoljuk a 14, illetve a 13,80-as árszinthez állítsa be a kilépését, persze csak akkor, ha csökkenésre spekulál (ezt is lehet). Az előbb említett árszintek felett inkább emelkedés várható a későbbiekben, persze az árfolyamnak először fel is kell emelkednie arra a szintre. Jelenlegi helyzetben inkább további esés vagy kisebb oldalazás várható. A legutóbbi cikkünk óta 21%-ot esett a rizs árfolyama.

rizs_szept

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!