Keresd magad degeszre a rizsből

A rizs árfolyama az elmúlt egy évben oldalazásban van. A kisebb, nagyobb kereskedők és a hedger-ek is mind-mind keresik az további irányt. A COT adatokból látszik, hogy a  nagyobb befektetők (large traders) még csak az elmúlt napokban tértek vissza a vételi oldalra. Ez egy jó jel lehet számunkra, amennyiben vételben gondolkodunk. Érdemes odafigyelni az árfolyamra, mert nemsokára egy kitörés várható, hiszen régóta oldalazik az árfolyam, és a nagy befektetők felhúzhatják az árfolyamot.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Jó jel, hogy a hedger-ek elkezdték felvenni az eladási pozícióikat, ők ezzel azt sugallják, hogy árfolyam emelkedés várható. Persze, ha a kitörés lefelé fog megtörténni, az máris felborítja a COT adatokat is, tehát érdemes kivárni, és amint egy irányt megfog az árfolyam, azaz trendet, abba érdemes lehet beleülni.

rizs_majus

forrás: finviz.com

Valami kérdésed van az elemzésekkel kapcsolatban? Írj a kereskedes@minner.hu email címre!

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!