Lassuló kínai növekedés

Csökkenő pályára állt a kínai gazdasági növekedés. Ez legfőképpen annak tudható be, hogy komoly átrendeződés megy végbe a nehéziparban, mivel próbálják környezettudatosabbá  tenni a gyártási folyamatokat. Az elmúlt évtizedben 10% felett volt a növekedés az országban, majd az utóbbi években ez lassulni kezdett, jelenleg 7% körül mozog.

Az eddig növekvő ingatlan piac kezd a csúcsára érni, már egyre több az eladatlan, kiadatlan ingatlan. Igaz még mindig ez a szektor húzza a gazdaságot. Az urbanizáció megállíthatatlan.

Az elemzők  árgus szemmel figyelik a kínai adatokat, főleg az miatt is, mert kiderült sok adat hamis lehet. Ez is torzíthatja a képet a gazdaságukról.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!