Lehet pénzt nyerni pókerrel, pókerezéssel? És egyébként szerencsejáték a póker?

10 évvel ezelőtt még póker klubom is volt. Bevallom, mindig is vonzott az olyan lehetőség, amivel úgy éreztem, tudok egy kis tudással előnyt kovácsolni, és azt pénzre váltani. Nem véletlen, hogy a pókerezéssel együtt kezdtem a tőzsdével is megismerkedni, elmélyülni bennük.

Szerencsejáték a póker?
Ezt a kérdést azért kell tisztázni, mert így derül ki, hogy érdemes-e vele komolyabban folgalkozni, mert ha szerencsejáték, akkor tudatosan nem tudunk pénzt keresni.
Erre máris azt a klasszikus magyarázatot hozom elő, hogy nézd meg, kik vannak a versenyek első 10 helyezettjei között, és rájössz, többször is hasonló nevekkel találkozol. Már 10 évvel ezelőtt is ez volt bennem, így különböző stratégiákat találtam ki élő és online pókerhez, cashgamehez, versenyhez…
Azért sem szerencsejáték, mert a “ház” nem érdekelt abban, hogy te veszíts, nem őellene játszol, hanem a többi játékos az ellenfeled.

Diverzifikáció a pókerben is
Én imádtam online pókerezni, viszont a nagyobb nyeremények és a könnyebb pénzszerzés valahogy mindig az élő póker esetében jött. Ez annak is betudható, hogy élőben sokkal egyszerűbb kiismerni az embereket. Nem véletlen, hogy megláttam a lehetőséget (10 évvel ezelőtt) és 1,5 éven át még póker klubom is volt, csakhát jött a szabályozás… aztán nem működtettem tovább.

lurdyversenyPóker tőke
Aki el tud különíteni egy kis póker tőkét, és tudatosan játszik versenyeken, cashgamen vegyesen, ő sikereket tud elérni. Én nyár óta járok a Lurdy Poker Centerbe. Bele is kellett rázódnom, mert már több éve nem pókereztem. A mérlegem eddig a nyár óta 45% profit. Vagyis a kezdeti tőkéhez ennyit tudtam hozzátenni. És ennek nagy részét cashgameben nyertem, 80%-át, 20%át pedig versenyben.

El is intéztem, hogy legyen egy Minner Póker Verseny a Lurdy Poker Centerben, hamár ilyen sokszor járok oda (igazából csak havi 2-3szor). A tartalom végén látjátok a verseny felhívását. Javaslom, hogy nézz be a Lurdy Pókerbe, hogy kicsit szokd a helyszínt, asztalokat, a légkört, hogy te tudd megnyerni a Minneres versenyt.

Minner olvasói póker verseny

Minner olvasói póker verseny. (NL Texas holdem) – Már az ötödik ilyen verseny lesz!!
Nevezési díj: 3000 ft – helyszínen kell fizetni. (Előregisztrációs link alul a szövegben!)
1 rebuy 1 addon verseny
Zsetonszám: 30 000 induló, 30 000 rebuy, 30 000 addon, (20 perces vakemelkedések)
Várható nyereményalap: 300 000 – 450 000 forint
Időpont: 2017. június 27. 18:00 (érdemes már 17:30-ra odaérni a helyszínre)
17:30-17:45 előregisztrálóknak fenntartott időszak.
Előregisztáció, hogy biztos helyed legyen a versenyen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbujt_kwn259ySRuJFAp8OGab-mpHMsTm_1GQzb5Q7tUFNcA/viewform?usp=sf_link
Helyszín: Lurdy Poker Center
Könyves Kálmán körút 12-14. Lurdy Ház, első emelet
1097
Nyugi, ha döntő asztalon leszel, nem fog zavarni, hogy éjfél után lesz vége a versenynek 😛 Az első szünetig (20:00-ig) lehetőség lesz beszállni!!!
Öltözet: Nincs megkötés. Én pulóverben és farmerben fogok menni.
=======================
Fontos, ezt még tudnod kell!
=======================
Hozz magaddal személyit és lakcímkártyát, vagy jogsit és lakcímkártyát, a lényeg, hogy lakcímkártya legyen és egy fényképes igazolvány. Csak így fognak beengedni a versenyre, emiatt érdemes előbb is jönnöd. Érdemes lesz előtte ki is próbálnod milyen ott pókerezni, már néhány ezer forintos verseny is van a Lurdy Poker Centerben..
A www.universumpoker.hu oldalon megtalálod a póker terem további szabályzatát, leírását, versenyeket…. bármi kérdésed van írj rám a Minner FB chatjén!!!
==========
További infók
===========
Első szünetig (20:00-ig) van lehetőség beszállni a játékba, tudod 18:00-kor kezdünk!! De így van időd odaérni a Lurdyba!!! Tudod, személyi, lakcímkártya legyen nálad!!!
Szóval ott van a kiírásnál, hogy 1 Rebuy, 1 Addon.
Ezt azt jelenti, hogy ha
– az első szünetig (ha jól tudom 20:00-kor lesz) ha kiesel, még vissza tudsz szállni 3000 forintért. Ugyanúgy 30 000 induló zsetont kapsz.
– Ha kevés a zsetonod, akkor az első szünetben tudsz venni még értelemszerűen 3000 forintért, kapsz még zsetont, ami viszont már 50 000 zsetont jelent.
Tehát nincs semmi vesztve, ha kiesel első szünetig. Én alapból úgy számolok, hogy 3000 Ft -ba kerül az indulás, és Addont tuti veszek. Ha pedig kiesek első szünet előtt, akkor vissza is szállok 🙂

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!