Ma kamatdöntések lesznek, érdemes figyelni – frissítve

13:45 –  az EKB kamatot vágott, 0,15% lett az alapkamat. A piac reagált is rá, és gyengült az euró a legtöbb devizával szemben. Igaz az elején egy kicsit hektikusan, de most már stabilan gyengült az elmúlt 1-2 percben.

9:00 –  Ma az Egyesült Királyság és az EU is kamatdöntéshez ül össze. Az elemzői várakozások azt mutatják, hogy a britek maradnak a 0,5%-nál, míg az EKB-nál 0,25-ről 0,1-re fog csökkenni a jegybanki alapkamat. Az eurót tehát jobban fogja érinteni a mai döntés, 13:45-kor tehát érdemes a grafikonok elé tapadni. A piac valamennyire már beárazta, hiszen az eurót gyengíteni akarják, májusba már látható is a gyengülés. Ezt az irányt tovább megerősítheti az, hogy a dollárnál hasonló kamat döntés nem várható, és ott már inkább a dollár erősödése várható, tehát együttes hatása az EURUSD árfolyam csökkenését is eredményezheti. A brit kamatdöntés 13:00-kor lesz.

ekb_juniForrás: forexfactory

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!