Mark Zuckerberg is leragasztja a laptopja kameráját – Hoppá

A fenti képen láthatod, hogy Mark Zuckerberg a Macbookján leragasztotta a kameráját, sőt még a mikrofonhoz is tett valamit. Bizony, még ő is úgy gondolja, hogy sokkal biztonságosabb leragasztani. Cyber biztonság lvl1.
Egyébként ez jó ötlet is, bár tény, hogy nehéz feltörni a laptop kameráját, azért jobb félni, mint megijedni. Pl. szoktál bankkártyával fizetni online? Nos, ha feltörték a kamerád és látják, ahogy forgatod a bankkártyád, máris megvan nekik minden adat, hogy használni tudják egy-két tranzakció erejéig. Talán ezzel a példával tudnám szemléltetni, miért is érdemes letakarni, és csak akkor eltávolítani a takarást, amikor videóchatelsz, vagy videózol…

Ehhez kapcsolódó vállalkozás ötleteket találsz a Minneren:
Indíts vállalkozást: 18. ötlet – Biztonsági szakértő, tanácsadó
Indíts vállalkozást: 56. ötlet – Vállalati James Bond
Indíts vállalkozást: 113. ötlet – Számítógép javítás, oktatás, internet használat oktatás
Indíts vállakozást: 116. ötlet – Vírusírtó webshop, összehasonlító weboldal…

 

Forrás:  Chris Olson/Twitteren .

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!