Mennyi ér, mennyit hoz egy vevő? Customer lifetime value – Podcast

Customer lifetime value

Kiszámoltad már, hogy egy vásárló mennyit költ el nálad összesen amíg vásárlód (ügyfeled)? Erről szól ez a podcast. Hogy felcsigázzam az érdeklődésedet, jöjjön az első adat. A Starbucks-nak 14 000 dollárt hoz egy vásárló átlagosan, amíg nálunk van. Ez átlagosan 15 év alatt. Egy évben 280 000 forintot? Jujj! Képzeld el mennyit mernek költeni az új vendég megszerzésére! Azért abból futja nem? Meg fogom hozni a kedvedet a matekhoz, a számoláshoz!

Hallgasd meg a podcast-ot, mert ezt részletezem benne! (Spotify link, Apple Podcast link, vagy beágyazás itt).

Most nem készítettem rövid leírást a podcast-hoz, mert túl rövid így is az anyag. Hallgasd meg! És ha végeztél, akkor irány a többi hanganyag >>> minner.hu/podcast

Fotó: Envato License

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!