KezdőlapGazdaság és üzletMiben legjobbak a magyarok? (külföldiek szerint)

Miben legjobbak a magyarok? (külföldiek szerint)

-

William Samari, Ray Yamartino, és Rafaan Anvari egy összeállítást készítettek arról, hogy melyik ország miben kiemelkedő. Érdekes előnyöket párosítottak egy-egy országhoz, pl Hong Kongnál magas IQ, Mongólia – Velociraptor csontok… És itt jön az érdekes dolog, vízilabdában szerintük a szerbek kiemelkedőek, míg mi magyarok kenuban.

A nagyobb képet sajnos nem tudtuk előhozni, be kell érni ezzel, ezen a linken eléred melyik ország miben, és miért első az ő véleményük szerint.

legjobbakmagyarok

Ez is Érdekelhet téged:
7 legkirályabb autó a Los Angeles-i autókiállításról
Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval
Az afrikai farmerek okostelefont kapnak

 

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek