Miben legjobbak a magyarok? (külföldiek szerint)

William Samari, Ray Yamartino, és Rafaan Anvari egy összeállítást készítettek arról, hogy melyik ország miben kiemelkedő. Érdekes előnyöket párosítottak egy-egy országhoz, pl Hong Kongnál magas IQ, Mongólia – Velociraptor csontok… És itt jön az érdekes dolog, vízilabdában szerintük a szerbek kiemelkedőek, míg mi magyarok kenuban.

A nagyobb képet sajnos nem tudtuk előhozni, be kell érni ezzel, ezen a linken eléred melyik ország miben, és miért első az ő véleményük szerint.

legjobbakmagyarok

Ez is Érdekelhet téged:
7 legkirályabb autó a Los Angeles-i autókiállításról
Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval
Az afrikai farmerek okostelefont kapnak

 

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!