Milliókat szórsz ki az ablakon minden évben. Így tudod megállítani!!!

Vagy azt is mondhatjuk, hogy csak égeted a pénzt? Sok szófordulat létezik arra, ha a pénzedet nem kezeled megfelelően. Legyen az akár csak egy megtakarítási számla, befektetési alap vagy akár tőzsde, egyvalami közös bennük. Vagyis abban van közös pont, hogy te mit csinálsz, vagy inkább mit nem! Nem is csigázlak tovább, a következő bekezdésekben erről lesz szó. Először is felteszek egy kérdést, sőt azonnal kettőt!  Érezted már azt, hogy mindig akkor szállsz be, amikor már feljebb NEM megy az adott részvény? Vagy olyan befektetési alapba fektetsz, ami hiába ért el korábban 20% hozamot, miután beszálltál azonnal veszteséges lesz?

Sajnos a legtöbb ember olyan ügyintézővel találkozik még a bankban is, hogy az esetek többségében nem megfelelő befektetési alapot/egyéb pénzügyi terméket ajánlanak az embernek. Pedig még előbbivel lehetne a legoptimálisabban, alacsony kockázat mellett hozamhoz jutni egy átlagos megtakarítónak, befektetőnek. A befektetési alapokhoz tartozik befektetési stratégia, viszont az ügyfélnek, aki ebben az esetben te vagy, valószűnleg nincs ilyen stratégiája. Az első bekezdésben feltettem egy kérdést, és ha volt már ilyen érzésed, akkor 99%-ban biztos, hogy nincs megfelelő befektetési startégiád.

Ezt több részre is bonthatjuk. Ahogyan eldöntöd, hogy a pénzedet hogyan diverzifikálod, úgy az egyes befektetéseken belül sem árt stratégia alkalmazása. Értsd, tudd mikor fogsz venni/eladni, mikor válsz meg az adott pénzügyi terméktől. Legyen az akár részvény, kötvény, befektetési alap, deviza…

birgeradmiral-1Neked egy stratégia kell! Erre ad megoldást az Admiral Markets november 3-i ingyenes konferenciája. Ahol Birger Schäfermeier tart egésznapos tréninget (magyar nyelven is hallhatod az előadást). A konferencia témája “Backstage Trading – The Five STEPS to a Winning Mindset” – ami betekintést enged Birger saját szabályrendszerébe, stratégiájába és olyan 5 lépéses módszert fog tanítani, ami segít egy nyertes gondolatmenet kialakításában.

Kattitns ide és jelentkezz a november 3-i rendezvényre! Olvasd el bővebben miről lesz szó!

Mire tudod használni? 
Egyrészt 2 startégiát is kapsz, amit használni tudsz. Ennél viszont sokkal jobb lesz az, hogy sokkal nagyobb rálátásod lesz miért kell stratégiában gondolkozni. Inspirálódni fogsz, és a befektetéseidre a konferencia után már máshogy fogsz gondolni.

Birger Schäfermeier – Backstage Trading
Budapest, 1044 Íves út 16
Dátum és idő: 2016. november 03. 10:00-19:00

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!