Mindennap potenciális külföldi ügyfeleket veszítesz

Van google analitics-ed, vagy valami programod, alkalmazásod, ami méri a weblapod látogatottságát? Nézted már mennyi külföldi nézi a weblapodat? Nos ezek egy része lehet kereső robot (attól függ, hogy méri), de a 70%-ban valós személyekről beszélhetünk, valahogy rátaláltak a weblapodra. Tehát lehet, hogy potenciális ügyfeleket veszítesz. Tegyük fel egy nagy külföldi partner megnézi a weblapod, és nem talál rajta se angol se másik külföldi nyelvet sem. Ezért tovább keres a magyar lapok között, és inkább a konkurenciáddal szerződik le, mert ott el tudta olvasni az információkat amire neki szüksége volt.
Az alábbi statisztikából is látszik, hogy a minner látogatottsága is vegyes, itt a top 10-et mutatjuk be, 67 országból (államból) jött eddig látogató hozzánk. Alatta pedig összesítve látszik egy térképen.
basrel_minner_friss

basrel_minner_terkep

A látogatók között minden weblapnál megtalálhatóak a külföldiek. Ha nincs cél nyelved, vagy legalább angol nyelvű változatod akkor a látogató google fordítót tud használni. Milyen jó lenne, ha megtudnád őket célozni direktben. Nagyon sok magyar oldalnál hiba, hogy nincs angolul, illetve több nyelven. Másik nagy probléma, hiába van angol vagy német nyelvre lefordítva, sokszor előfordul olyan szó, amit nem is úgy használnak az adott nyelvben. Lehet, hogy közben üzleti partnereket veszítesz, mert éppen az adott látogató keresi magyarországi partnereit. Már egy külföldi nyelven írt landing page (érkezési oldal) is hasznos lehet.
Az én cégem ezzel foglalkozik, tehát több mint 100 nyelvre le tudjuk fordítani a te weblapodat, illetve promóciós anyagaidat, és ez segíthet új vevőket szerezni.

A pr cikket készítette:

Fekete Krisztián
www.mlpros.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!