KezdőlapGazdaság és üzletMit csinál most az első közösségi oldal kitalálója, vagyis az egykori MySpace...

Mit csinál most az első közösségi oldal kitalálója, vagyis az egykori MySpace alapító?

-

Emlékszel még a MySpace-re? Valószínűleg igen, de ha nem, akkor annyit mondok, hogy ez volt a Facebook elődje. 2005-ben tetőzött a MySpace sikere, és az akkori Mark Zuckerberg, azaz Tom Anderson, alias myspacetom el is adta az oldalát 580 millió dollárért. Mázlija is volt, mert utána a Facebook hamar elhúzott mellette, és a MySpace közösségi oldalként meg is bukott. Az akkori vevő 2011-ben 35 millió dollárért adta tovább az oldalt, ami így elég nagy veszteséget jelentett nekik. De mit is csinál most myspacetom?

Utazgat

Élvezi az életet, visszavonult. Bár volt pár próbálkozása a visszatérésre, de semmi nagyon nem tudott alkotni a MySpace óta, a pénzből viszont valószínűleg van még neki, mert akkor nem utazgatna csak így… 🙂  Instagram fiókjába pedig töltögeti fel az utazásairól készült képeket.

Back to our regular programming 🙂 Here's an older shot from Hawaii !

A post shared by Tom Anderson (@myspacetom) on

Forrás: BusinessInsider

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek