Moldován. Álarc van rajta, vagy tényleg ennyire nyers? Moldován András interjú. Ez üzlet! – Minner

Dátum

Megosztás

Moldován András a Cápák között befektetői közül talán az egyik legmegosztóbb személy. Kíváncsi voltam, hogy ki ő valójában, milyen az üzleti szemléletmódja. Természetesen rákérdeztem, hogy a műsorban látható megnyilvánulása hova is tehető, hogy kell értsük. Beszéltünk még a korábbi befektetéseiről, üzleti döntéseiről. A hazai cégvezetőkről, vezetői szemléletmódokról is mély beszélgetést hallhatsz. Beleláthatsz abba is, hogy milyen vezető Moldován András. Egy biztos, sok ponton meg fogsz lepődni!

Az interjút itt éred el:

Youtube videóként itt, Spotify-on itt, Apple Podcast-ben itt, vagy az alábbi lejátszón keresztül.

A beszélgetés témái:

0:00 Milyen Moldován András? Az őszinteség elveszett?

8:01 Kérdések, amit mindennap feltesz András a kollégáinak 11:29 A vállalkozók hazudnak a Cápák közöttben? 14:23 Első befektetése, egyből sikeres lett 19:18 A tetoválós és a roller befektetés + a Munch 23:44 Kellenek az őrült feltalálók a műsorba?!28:06 A cégvezetők 70%-ának nincs üzleti ismerete, tudása 34:20 Cápa tervek – “Félidőnél nem fáradunk el” 39:49 Kína hatása Európára, BYD, TikTok, Temu-val fűszerezve 46:08 Vegyük emberszámba az embereket.

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!