Neked is lehet személyes márkád – podcast

Dátum

Megosztás

Személyes márkaépítésről itt-ott már olvashattál a Minneren. Jó téma, mert mind a karrierükbe előrelépőknek, mind pedig a vállalkozóknak fontos a sikereik eléréséhez. Sikeres akarsz lenni? Akkor elengedhetetlen, hogy építsd a személyes márkádat! Ezt a témát dolgoztuk fel most a Minner Podcastban. Igen, többesszámban írok, mert nem egyedül, hanem Frey Kristóffal együtt készítettem el ezt az adást. Csatlakozott a Minner Podcasthoz. Így sokkal minőségibb és jobb adásokat tud a Minner adni nektek.

Hallgasd meg a podcastot!

Ne feledd! Spotify-on is eléred a Minner Podcastot!

Személyes márkaépítés a MinnerAkadémián – ez itt a reklám helye

A Minner  személyes márkaépítés oktatásában rengeteg gyakorlati tipp kapsz.  Most még fontosabb a személyes márka,mint eddig! Egy erős énmárka segíthet, hogy könnyebben megkapd a neked tetsző állást, ha pedig vállalkozó akarsz lenni, elengedhetetlen. Kattints ide és szerezd be a képzést! Videós tanfolyam, így bárhol, bármikor meg tudod nézni a videókat, sőt bármennyiszer.

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!