Személyes márkaépítés a gyakorlatban

Személyes márkaépítésről itt-ott már olvashattál a Minneren. Jó téma, mert mind a karrierükbe előrelépőknek, mind pedig a vállalkozóknak fontos a sikereik eléréséhez. Sikeres akarsz lenni? Akkor elengedhetetlen, hogy építsd a személyes márkádat! Ezt a témát dolgoztuk fel most a Minner Podcastban. Igen, többesszámban írok, mert nem egyedül, hanem Frey Kristóffal együtt készítettem el ezt az adást. Csatlakozott a Minner Podcasthoz. Így sokkal minőségibb és jobb adásokat tud a Minner adni nektek.

Hallgasd meg a podcastot!

Ne feledd! Spotify-on is eléred a Minner Podcastot!

Személyes márkaépítés a MinnerAkadémián – ez itt a reklám helye

A Minner  személyes márkaépítés oktatásában rengeteg gyakorlati tipp kapsz.  Most még fontosabb a személyes márka,mint eddig! Egy erős énmárka segíthet, hogy könnyebben megkapd a neked tetsző állást, ha pedig vállalkozó akarsz lenni, elengedhetetlen. Kattints ide és szerezd be a képzést! Videós tanfolyam, így bárhol, bármikor meg tudod nézni a videókat, sőt bármennyiszer.

Fotó: Envato License

Kérdezz vagy beszélgess a cikk témájában!
Instant tartalmak Rövid posztok, hírek, tartalmak a Minner Instantban. Kattanj rá, kattints ide!
A menüből is eléred! Sőt a főoldalon is ott a Minner Instant. 2019-ben így már dupla tartalommal várlak a Minneren nap mint nap, sőt még hétvégén is! Kattints ide!