KezdőlapGazdaság és üzletNézd meg élőben, milyen egy igazi 3D nyomtató

Nézd meg élőben, milyen egy igazi 3D nyomtató

-

Tegnap benéztünk a most nyílt 3Dee Store budapesti üzletébe. A legprofibb 3D nyomtatókat vehetjük meg náluk. A 3D nyomtatáshoz kellékeket is árulnak (pl. alapanyag), sőt bérnyomtatást is lehet tőlük rendelni. A cég ügyvezetőjét Kaluser Gábort kérdeztük, hogy ki a legfőbb vásárlói rétegük. Gábor elmondta, hogy főleg a kis és középvállalkozások. Vegyesen rendelnek bérnyomtatást, illetve vesznek komplett 3D nyomtatót. Legtöbbször prototípusokat nyomtattatnak, majd ha látják, jól működik, akkor befektetnek egy 3D nyomtatóba. Nagyon sokat spórolnak így a tervezés során.

A vevőknek plusz bizalmat ad, hogy a cég vállalja a 3D nyomtatók karbantartását, beüzemelését, oktatását. A legolcsóbb gép 184.500 Ft, míg a legdrágább 1,6 millió Ft. Az üzletben több ott nyomtatott tárgy is látható, érdemes azokat is megnézni, és megkérdezni melyik nyomtatóval, milyen anyagból készült. Aki nyomtatóvásárlás előtt áll, érdemes betérnie, mert az ott lévő szakemberektől minden buktatót, előnyt megtudhat.

A Lechner Ödön fasor 2. szám alatt található az üzletük, véleményem szerint az egyik legjobb helyet választották Budapesten egy ilyen boltnak.

Az alábbi kép nem az üzletből lett fényképezve, hanem a Design hét rendezvényén. Azért tettük be, mert ugyanezt a dinoszaurusz koponyát a boltban is láttuk, és tetszett a jó minőségű nyomtatás, kivitelezés.
[sam_ad id=”69″ codes=”true”]

3dee_dinoszaurusz

 

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek