Nő az olajár az iraki konfliktus miatt

Az iraki konfliktusok miatt az olaj újra emelkedő trendben van és 105 dollár fölé tudott emelkedni, áttörte az előző erős szintet. Több olajipari létesítményt is megtámadtak terroristák. Obama pedig bejelentette légitámadáson gondolkodik. Ezek mind azt vetítik előre, hogy akár 110 dollár fölé is emelkedhet az olaj árfolyama. Így még ránk is kihat.
Az árfolyamra viszont jól lehet spekulálni, a 105-ös szint lehet egy jó kiszállás amennyiben újra csökkenne. 2-5%-ot azért lehet fogni rajta.

olajárfolyam_juni

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!