Ők már összegyűjtötték az első milliójukat a weboldalukkal

Sokszor a legegyszerűbb ötlethez csak egy weboldal kell, és máris indulhat a pénzszerzés. Már sok példa van előttünk miből láthatjuk, hogy az ötletekből miként lesznek tervek, majd működő vállalkozások. Nézzük meg a következő példákat:

1. Maesteszínház.hu
Az  alapötlet annyi volt, hogy látták a szabad helyeket a színdaraboknál. Arra gondoltak felveszik a kapcsolatot a színházakkal és az ő weblapjukon lehet a last-minute jegyeket megvenni, általában az előadás napján. A tulajdonosok saját maguk tanultak programozni, és persze a weblap mellé kellett a színházakat is felhajtani. Sok álmatlan éjszaka után egy jól menő vállalkozássá nőtték ki magukat.
Ehhez hasonló ötletet át lehet vinni más területre is, és már programozói tudás sem kell hozzá, hogy elindulhassunk (halandó ember is megtudja csinálni, nem kell feltétlen informatikusnak lenni)

2. GazdasagTv
Online videókban foglalják össze a fontosabb gazdasági híreket. Például az ő ötletüket könnyebb lemásolni egy alap weblappal és youtube videók beágyazásával, legyen az receptTv, kondiTv, vagy lakberendezéses online műsor. Ahogy említettük ehhez sem kell programozói tudás  (ami kell azt könnyen elsajátíthatjuk), és milliókat lehet kaszálni.

3. Nosalty
Egy online receptoldal mindig vonzza a látogatókat. Egy jól kitalált ötlettel hasonló sikereket lehet elérni. Például valamilyen egzotikus receptoldallal. Ma már ilyen oldalhoz sem kell programozói tudás az elinduláshoz, ha annyira bejön az üzlet akkor pedig fel tudunk venni programozót.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!