KezdőlapGazdaság és üzletŐk már összegyűjtötték az első milliójukat a weboldalukkal

Ők már összegyűjtötték az első milliójukat a weboldalukkal

-

Sokszor a legegyszerűbb ötlethez csak egy weboldal kell, és máris indulhat a pénzszerzés. Már sok példa van előttünk miből láthatjuk, hogy az ötletekből miként lesznek tervek, majd működő vállalkozások. Nézzük meg a következő példákat:

1. Maesteszínház.hu
Az  alapötlet annyi volt, hogy látták a szabad helyeket a színdaraboknál. Arra gondoltak felveszik a kapcsolatot a színházakkal és az ő weblapjukon lehet a last-minute jegyeket megvenni, általában az előadás napján. A tulajdonosok saját maguk tanultak programozni, és persze a weblap mellé kellett a színházakat is felhajtani. Sok álmatlan éjszaka után egy jól menő vállalkozássá nőtték ki magukat.
Ehhez hasonló ötletet át lehet vinni más területre is, és már programozói tudás sem kell hozzá, hogy elindulhassunk (halandó ember is megtudja csinálni, nem kell feltétlen informatikusnak lenni)

2. GazdasagTv
Online videókban foglalják össze a fontosabb gazdasági híreket. Például az ő ötletüket könnyebb lemásolni egy alap weblappal és youtube videók beágyazásával, legyen az receptTv, kondiTv, vagy lakberendezéses online műsor. Ahogy említettük ehhez sem kell programozói tudás  (ami kell azt könnyen elsajátíthatjuk), és milliókat lehet kaszálni.

3. Nosalty
Egy online receptoldal mindig vonzza a látogatókat. Egy jól kitalált ötlettel hasonló sikereket lehet elérni. Például valamilyen egzotikus receptoldallal. Ma már ilyen oldalhoz sem kell programozói tudás az elinduláshoz, ha annyira bejön az üzlet akkor pedig fel tudunk venni programozót.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek