Putyin felnyomta még az aranyat is

Tegnap magyar idő szerint 15:00 -kor érdekes mozgás volt az aranyon, 1,5%-ot emelkedett egy órán belül. A legtöbb elemző szerint az orosz-ukrán konfliktusból származó hírek miatt. Láthatjuk, hogy az arany még mindig oldalazik, és fel-le mozog, periodikusan. Ebből lehet profitálni.

Előző cikkünkben elemeztük az arany oldalazását (leírtuk, hogyan lehet profitálni belőle): Az arany nem moccan, de ki lehet ezt használni

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!