Quadcopter építése otthon, nagyon olcsón

A hovership.com nem ajánl mást, mint segít a bolti ár alatt quadcoptert készíteni. Persze a most nagyon új és divatos 3D nyomtató technológiával készíthetjük el a kívánt quadcopterünket. Akki nem rendelkeznek 3D nyomtatóval nekik pedig ők legyártják, sőt kerethez tartozó többi alkatrészt is elküldik.

Olyan szabványos keretet ad a vállalat, amire könnyen tudunk akár GoPro kamerát is tenni. Kb. 9 ezer forintért kinyomtatják nekünk és megkapjuk mellé a motort és többi szükséges alkatrészt. Majd “Ikea” módra otthon összeszereljük. Ez így nagyon alacsony ár, sőt az még plusz extra, hogy sok mindent hozzá tudunk kapcsolni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek téged:

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!