Reggelizz úgy, mint egy milliárdos! Ők mit reggeliznek? Utánanéztem

Dátum

Megosztás

Mennyi különböző reggeli rituáléról olvashatunk, hallhatunk a sikeres emberekkel kapcsolatban. Van, aki a korán kelésre esküszik és már hajnali 4-5 körül el kezd dolgozni, más futással kezd, de van, aki a hosszú alvásra esküszik. És aztán ott van a reggeli kérdés is. Nézzük meg, hogy a legsikeresebb üzletemberek mit esznek reggelire!

Richard Branson – a sorozat-vállalkozó

Van szigete, repülőgép társasága, telekommunikációs cége… és még sorolhatnám. Ő reggelire gyümölcssalátát és müzlit fogyaszt.

Warren Buffett – az Omahai Bölcs (nagybetűvel írom, mert ez a beceneve), befektetési guru

Ha nem ismered, akkor ideje megismerned, mert a befektetők világában rá figyelnek a legjobban. Minden évben meghirdet egy jótékonysági vacsorát, ezen a részvétel 200-400 millió forintba kerül. Ennyiért ülhetsz le vele. Wow! A nyertes licitáló néhány barátját is viheti. Na, de a reggeli. Na ezért is érdemes figyelni rá, mert bár 88 éves, de nagyon különc a milliárdosok körében! Még reggelire is a McDonald’s-ból étkezik. Általában bacon-ös, sajtos, tojásos szendvicset. Emellett egyébként napközben kólát is iszik. Azt mondja, a hatévesek között a legalacsonyabb a halálozási arány, ezért úgy táplálkozik, mint egy hatéves.

Karl Lagerfeld – divattervező 

Már 85 éves és még mindig kitart a protein shake-je mellett, amit az első dolga elfogyasztani, amint kinyitja a szemeit, addig semmi mást nem csinál.

Ariana Huffington – média tulajdonos

A Huffington Post alapítója a friss gyümölcsre és a tojásra esküszik, plusz egy-két jó erős kávéra.

Mark Zuckerberg – a Facebook alapítója

Zuckerberg már felhívta magára a figyelmet azzal, hogy azért hord mindig ugyanolyan pólót, vagy pulóvert, és nadrágot, mert így idős spórol. Nem kell gondolkodnia, hogy mit vegyen fel. Mondván, ahelyett fontosabb dolgokra összpontosít. Reggelire viszont nincs ilyen módszere, elmondása szerint bármit megeszik, főleg amit gyorsan és praktikusan meg tud enni, de tápláló.

És te mit eszel?

Mi lenne, ha követnéd Zuckerberg pólós ötletét, csak a reggeli, vagy napközbeni étkezéskor? Ha olyan megoldást keresel, ami percek alatt elkészül a reggeli rohanásban és órákra eltelít, akkor egy szuper megoldás lehet számodra egy új magyar startup terméke: az activé FiberShake. Másfél perc alatt elkészül és és akár órákra eltelít. Nem is beszélve arról, hogy gluténmentesmagas fehérje tartalommal és természetes eredetű édesítőkkel készül. Kattints ide és próbáld ki!

Forrás: CNN Money, BusinessInsider, Lifehack.org

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!