Roham a karácsonyi hitelekért? Alacsony kamatok?

Statisztikát sem kell ahhoz böngészni, hogy rájöjjünk a karácsonykor sok ember nyúl a személyi kölcsönökhöz. A bankok is készülnek ilyenkor külön ajánlatokkal. Az utóbbi években az elektronikai cikkek a slágertémák, ezekre áruhitelt is igénybe lehet venni egyes cégeknél (persze az ügyfél adott bankkal köt hitelszerződést).

De mire érdemes figyelni?
Mindenképpen első döntés, hogy mekkora összeget tudunk havonta hiteltörlesztésre költeni. Fontos, hogy a váratlan kiadásokat is kalkuláljuk bele ilyenkor.

A személyi hitelnél és az áruhitelnél is a bank  jól meggondolja kinek ad kölcsönt. Mindenképpen hitelbírálaton esik keresztül az ügyfél, és állandó jövedelem mindenképpen kell hozzá.

Jó tipp, mondjuk a mobiltelefon, tablet vásárlás szolgáltatón keresztül (Vodafone, Telenor, T-mobile), mivel sokszor a készüléket hitelbírálat nélkül alacsony összeggel is megvehetjük. Itt mondjuk a havi előfizetés díjára kell figyelnünk.

Alacsony kamatok?
Az MNB folyamatosan csökkentette az alapkamatot (jelenleg 2,1%), így a személyi kölcsönökre is hatott valamennyire, és a 25-30%-os kamat helyett, már 20% alattiakkal találkozhatunk.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!