Sajnos a forint gyengül az ukrán helyzet miatt

Persze a forint gyengülés nem egyedi eset, a régiós devizák mind gyengülnek a főbb devizákkal szemben. Az euróval szemben már 316-án áll a forint. Úgy néz ki megállíthatatlan, és ha a helyzet nem csitul a 320 is meg fogja nyaldosni. Ez a legrosszabb külső tényező befolyásolja az árfolyamot, és nem tudunk ellene semmit se tenni.

Így akár közbe szólhat a kamatdöntésnél is ez a helyzet, mivel hasonló esetben a török jegybank drasztikusan felemelte a kamatát egyből. De egy gyengülési rallyt az se tud megfogni. Jelenleg 2,5 éves mélyponton áll a forint a dollárra, euróval, svájci frankkal szemben.

Előző cikkünket ajánlom mindenki figyelmébe, még most is megállja a helyét:
5 hónap alatt teljesült a 3 ok, amiért gyengült a forint

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!