KezdőlapGazdaság és üzletSajnos a forint gyengül az ukrán helyzet miatt

Sajnos a forint gyengül az ukrán helyzet miatt

-

Persze a forint gyengülés nem egyedi eset, a régiós devizák mind gyengülnek a főbb devizákkal szemben. Az euróval szemben már 316-án áll a forint. Úgy néz ki megállíthatatlan, és ha a helyzet nem csitul a 320 is meg fogja nyaldosni. Ez a legrosszabb külső tényező befolyásolja az árfolyamot, és nem tudunk ellene semmit se tenni.

Így akár közbe szólhat a kamatdöntésnél is ez a helyzet, mivel hasonló esetben a török jegybank drasztikusan felemelte a kamatát egyből. De egy gyengülési rallyt az se tud megfogni. Jelenleg 2,5 éves mélyponton áll a forint a dollárra, euróval, svájci frankkal szemben.

Előző cikkünket ajánlom mindenki figyelmébe, még most is megállja a helyét:
5 hónap alatt teljesült a 3 ok, amiért gyengült a forint

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek