Sok nyugati cég megérzi az orosz feszültséget

Az orosz-ukrán konfliktusból adódó szankciók, és a szinte már hidegháborús környezet rányomja bélyegét a nyugati cégek oroszországi bevételeire. Többek között ezeket a cégeket érinti: Adidas, BP, Total,  Diageo, Renault, McDonald’s.

A Renault már figyelmeztetést is kiadott, hogy lassulóban az eladások az orosz piacon, máris 10%-ot estek a vállalat részvényei a héten.

Persze nem mindenkit érint, az év elején Moszkvában megnyílt Hooters étteremnek jól megy. Sőt még további 4 üzletet szeretne nyitni, mondta Andrei Kirilenko kosaras, Hooters franchise tulajdonos.

Forrás: Reuters, Cnnmoney

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!