Stabil az ezüst árfolyama

Az ezüst árfolyama stabilnak mondható az elmúlt időszakban, 20 dolláros szint körül táncol az ár. Az árfolyamba hirtelen nagy emelkedés nem várható.  A nemesfém árát stabilan tarthatja a bővülő ipari kereslet. Ebben az évben globálisan is növekedést várnak az elemzők, a feltörekvő országoknál pedig 5% feletti bővülést várnak. A dollár erősödés nincs jó hatással az árfolyamra, így az húzhatja lefelé.
A 23 dolláros árszintet áttörve teljes egészében emelkedő trendről beszélhetünk majd. De összességében nagyon jó áron lehet most ezüstöt venni, tehát jobban megérheti, mint aranyat. A 15 dolláros ár lehet az a szint, ahol már nem érdemes ezüstre spekulálni. Jelenleg messze vagyunk ettől az ártól.

 

ezust

Finviz.com

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!