Stabil az ezüst árfolyama

Az ezüst árfolyama stabilnak mondható az elmúlt időszakban, 20 dolláros szint körül táncol az ár. Az árfolyamba hirtelen nagy emelkedés nem várható.  A nemesfém árát stabilan tarthatja a bővülő ipari kereslet. Ebben az évben globálisan is növekedést várnak az elemzők, a feltörekvő országoknál pedig 5% feletti bővülést várnak. A dollár erősödés nincs jó hatással az árfolyamra, így az húzhatja lefelé.
A 23 dolláros árszintet áttörve teljes egészében emelkedő trendről beszélhetünk majd. De összességében nagyon jó áron lehet most ezüstöt venni, tehát jobban megérheti, mint aranyat. A 15 dolláros ár lehet az a szint, ahol már nem érdemes ezüstre spekulálni. Jelenleg messze vagyunk ettől az ártól.

 

ezust

Finviz.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!